Pro industrija, UAB darbuotojai ir atlyginimai

Pro industrija DARBUOTOJŲ SKAIČIUS, ATLYGINIMAI

Darbo užmokesčio (DU) informacija
Darbuotojų skaičius metų gale
Darbuotojų skaičius (pask. 12 mėn)
Vidutinis darbo užmokestis (pagal metus)
Vidutinis atlyginimas (pask. 12 mėn)
Įmonės darbuotojų ir atlyginimų apžvalga
Analizuodami pateiktus 2021-2023 m. bendrovės darbuotojų ir atlyginimų tendencijų duomenis, galime nustatyti reikšmingus modelius ir svyravimus.

2021 m. pabaigoje Bendrovėje iš viso dirbo 32 darbuotojai, t. y. 10,3 proc. daugiau nei prieš metus. Vidutinis darbo užmokestis tuo metu buvo 947 eurai, t. y. 1,7 proc. daugiau nei prieš metus.

Persikėlus į 2022 m. gruodžio mėn., pastebėtas netikėtas darbuotojų skaičiaus ir vidutinio darbo užmokesčio sumažėjimas. Bendrovėje darbo jėga sumažėjo 15,6 %, o jos darbuotojų skaičius sumažėjo iki 27. Be to, vidutinis darbo užmokestis sumažėjo 19,7 %.

Galiausiai, 2023 m. gruodžio mėn. darbuotojų skaičius siekė 23, o tai rodo dar vieną 14,8 proc. nuosmukį, palyginti su praėjusiais metais. Stebina tai, kad vidutinis darbo užmokestis buvo staigus nuolydis - 43,4 %. Vietoje to, kad būtų sumažintas atlyginimas, kiekvienas darbuotojas dabar uždirba 1091 eurą per metus.

Nepaisant spartaus augimo pradžioje, per pastaruosius dvejus metus buvo pastebėti darbuotojų skaičiaus mažėjimo požymiai. Tačiau vidutinis darbo užmokestis pasikeitė įdomiai: kitais metais jis sumažėjo, o vėliau smarkiai pakilo. Norint suprasti veiksnius, lėmusius tokius didelius Bendrovės darbuotojų ir atlyginimų tendencijų svyravimus, reikėtų tolesnės analizės.