MARNERA, UAB darbuotojai ir atlyginimai

MARNERA DARBUOTOJŲ SKAIČIUS, ATLYGINIMAI

Darbuotojų skaičius metų gale
Darbuotojų skaičius (pask. 12 mėn)
Vidutinis darbo užmokestis (pagal metus)
Vidutinis atlyginimas (pask. 12 mėn)
Įmonės darbuotojų ir atlyginimų apžvalga
2021 m. pabaigoje Bendrovė turėjo 9 darbuotojus, t. y. 35,7 proc. mažiau nei praėjusiais metais. Tais metais vidutinis atlyginimas buvo 910 eurų, t. y. 3,8 proc. daugiau nei pernai.

Iki 2022 m. pabaigos Bendrovė išlaikė tą patį darbuotojų skaičių - 9, tačiau vidutinis darbo užmokestis sumažėjo 24,4 proc. ir siekė 688 eurus. Tai rodo, kad darbuotojų atlyginimai sumažėjo, palyginti su praėjusiais metais.

2023 m. pabaigoje Bendrovės darbo jėga dar labiau sumažėjo - joje dirbo tik 6 darbuotojai, t. y. 33,3 proc. mažiau nei 2022 m. Nepaisant sumažėjusio darbuotojų skaičiaus, vidutinis darbo užmokestis per metus išaugo 12,8 proc. ir sudarė 776 EUR.

Kaip matyti iš šiuose duomenų rinkiniuose minėtos tendencijos, 2022 m. Bendrovės darbuotojų skaičius ir vidutinis darbo užmokestis sumažėjo, o tai rodo galimą restruktūrizavimo ar mažinimo planą. Tačiau 2023 m. Bendrovės darbuotojų skaičius sumažėjo, o vidutinis darbo užmokestis padidėjo. Tai gali reikšti, kad Bendrovės dėmesys gali būti pereita link pabrėžiant aukštesnę darbuotojų kokybę arba daugiau investuojant į pagrindinių darbuotojų išsaugojimą ir praturtinimą. Tačiau šie pokyčiai turėtų būti toliau tiriami ir suprantami atsižvelgiant į konkrečią bendrovės pramonės šaką ir ekonominę padėtį per šiuos laikotarpius.