Miesto keliai, UAB darbuotojai ir atlyginimai

Miesto keliai DARBUOTOJŲ SKAIČIUS, ATLYGINIMAI

Darbuotojų skaičius metų gale
Darbuotojų skaičius (pask. 12 mėn)
Vidutinis darbo užmokestis (pagal metus)
Vidutinis atlyginimas (pask. 12 mėn)
Įmonės darbuotojų ir atlyginimų apžvalga
Šioje apžvalgoje aptarsime 2021, 2022 ir 2023 m. Bendrovės darbuotojų ir atlyginimų tendencijas. Remiantis pateiktais duomenimis, tendencijos atspindi tiek vidutinio darbo užmokesčio sumažėjimą, tiek darbuotojų skaičiaus sumažėjimą.

2021 m. pabaigoje Bendrovė turėjo 10 darbuotojų, t. y. 9,1 proc. mažiau nei praėjusiais metais. Vidutinis darbo užmokestis šiais metais buvo 847 EUR, t. y. 5,3 % mažesnis nei praėjusiais metais.

2022 m. darbuotojų skaičius išliko stabilus - 10 darbuotojų, o vidutinis darbo užmokestis gerokai padidėjo - 15,0 %. Vidutinis darbo užmokestis šiais metais buvo 974 eurai. Šį darbo užmokesčio augimą galėjo lemti įvairūs veiksniai, pavyzdžiui, padidėjęs produktyvumas, nuopelnai ar pramonės standartų pokyčiai.

2023 m., palyginti su praėjusiais metais, Bendrovės darbuotojų skaičius sumažėjo 10,0 proc. ir iš viso liko 9 darbuotojai. Tai atitinka anksčiau pastebėtą darbuotojų skaičiaus mažėjimą. Vidutinis darbo užmokestis, palyginti su praėjusiais metais, padidėjo 43,9 %, todėl vidutinis darbo užmokestis siekė 1 402 EUR. Šis reikšmingas augimas gali atspindėti Bendrovės nuolatines pastangas pritraukti ir išlaikyti kvalifikuotą darbo jėgą, nes konkurencija dėl talentų ir kompetencijos tampa vis svarbesnė.

Apskritai, Bendrovės darbuotojų ir atlyginimų tendencijos rodo, kad per šiuos trejus metus sumažėjo darbuotojų skaičius ir gerokai padidėjo atlyginimai. Nors stabilus darbuotojų skaičius 2022 m. rodo, kad darbo jėga mažėja, labai svarbu stebėti būsimus pokyčius ir galimas priežastis, dėl kurių svyruoja skaičiai ir atlyginimai.