KESTARMA, UAB darbuotojai ir atlyginimai

KESTARMA DARBUOTOJŲ SKAIČIUS, ATLYGINIMAI

Darbuotojų skaičius metų gale
Darbuotojų skaičius (pask. 12 mėn)
Vidutinis darbo užmokestis (pagal metus)
Vidutinis atlyginimas (pask. 12 mėn)
Įmonės darbuotojų ir atlyginimų apžvalga
Per pastaruosius kelerius metus bendrovės darbuotojų skaičius ir vidutinis darbo užmokestis pasižymėjo ryškiomis tendencijomis. 2021 m. gruodžio 31 d. Bendrovėje dirbo 9 darbuotojai, t. y. 12,5 proc. daugiau nei praėjusiais metais. Per šį laikotarpį vidutinis atlyginimas buvo 515 eurų, nors, palyginti su praėjusiais metais, šiek tiek sumažėjo 1,2 proc.

Iki 2022 m. gruodžio 31 d. bendrovės darbuotojų skaičius išliko nepakitęs ir siekė 9, o tai rodo, kad darbo jėgos dydis (0,0 proc. metinis augimas). Tačiau, nepaisant statiško darbuotojų skaičiaus, vidutinis darbo užmokestis gerokai išaugo - 24,2 %, o metų pabaigoje darbuotojai vidutiniškai uždirba 640 EUR.

2023 m. gruodžio 31 d. Bendrovė patyrė darbuotojų skaičiaus mažėjimo tendenciją - darbuotojų skaičius sumažėjo dviem darbuotojais arba 11,1 proc. per metus, o bendrovėje liko 8 darbuotojai. Šis mažinimas darbo užmokesčio aspektui didelės įtakos neturėjo, nes darbo užmokestis ir toliau didėjo: vidutinis darbo užmokestis, palyginti su praėjusiais metais, padidėjo 11,0 proc. ir pasiekė 710 eurų.

Apibendrinant galima teigti, kad nors darbo jėga per šį laikotarpį svyravo, vidutinis darbo užmokestis nuosekliai augo nuo 2021 iki 2023 m. Tačiau darbuotojų skaičiaus sumažėjimas 2023 m. gali būti vertas tolesnės analizės, kad būtų galima įvertinti pagrindinę priežastį ir tai, ką tai gali reikšti būsimai darbo jėgai ir darbo užmokesčio tendencijoms bendrovėje.