Contract Pharma Solutions, UAB darbuotojai ir atlyginimai

Contract Pharma Solutions DARBUOTOJŲ SKAIČIUS, ATLYGINIMAI

Darbo užmokesčio (DU) informacija
Darbuotojų skaičius metų gale
Darbuotojų skaičius (pask. 12 mėn)
Vidutinis darbo užmokestis (pagal metus)
Vidutinis atlyginimas (pask. 12 mėn)
Įmonės darbuotojų ir atlyginimų apžvalga
Per pastaruosius kelerius metus bendrovės darbuotojų ir atlyginimų tendencijos nuolat augo. 2021 m. gruodžio 31 d. Bendrovėje dirbo 34 darbuotojai, kurių metinis augimas, palyginti su praėjusiais metais, siekė 13,3 %. Vidutinis darbo užmokestis vienam darbuotojui buvo 1 685 EUR, o metinis padidėjimas 8,6 %.

Iki 2022 m. pabaigos, gruodžio 31 d., toliau augo darbuotojų skaičius - iš viso 37 komandos nariai, t. y. 8,8 proc. daugiau nei pernai. Tuo pat metu vidutinis vieno darbuotojo darbo užmokestis padidėjo 9,4 proc. iki 1 843 eurų.

2023 m. pastebimas darbuotojų augimo šuolis, kai iki gruodžio mėn. pabaigos įmonė išsiplėtė iki 43 darbuotojų komandos - 16,2 proc. daugiau nei pernai. Tačiau vidutinis darbo užmokestis per šį laikotarpį, palyginti su ankstesniais metais, padidėjo lėčiau - per metus jis padidėjo tik 2,7 proc. ir pasiekė 1 894 eurus.

Nuolat didėjanti bendrovės darbo jėga ir didėjantis vidutinis darbo užmokestis rodo stabilų ir sveiką augimą analizuojamu laikotarpiu. Nepaisant nevienodo augimo tempo, akivaizdu, kad bendrovė priėmė strateginius sprendimus dėl nuomos ir padėjo savo darbuotojams mokėdama didesnius atlyginimus. Užimtumo ir darbo užmokesčio augimo tempų pokyčiai gali atspindėti skirtingas bendrovės įgyvendinamas verslo strategijas, siekiant subalansuoti augimą ir sukurti klestinčią darbo aplinką.