BNP service, UAB darbuotojai ir atlyginimai

BNP service DARBUOTOJŲ SKAIČIUS, ATLYGINIMAI

Darbuotojų skaičius metų gale
Darbuotojų skaičius (pask. 12 mėn)
Vidutinis darbo užmokestis (pagal metus)
Vidutinis atlyginimas (pask. 12 mėn)
Įmonės darbuotojų ir atlyginimų apžvalga
Per trejus metus iš eilės pastebimos bendrovės darbuotojų ir darbo užmokesčio tendencijų tendencijos. 2021 finansiniais metais, kurie baigėsi gruodžio 31 d., įmonė turėjo 9 darbuotojus, kurių metinis augimas siekė 28,6 %. Per šį laikotarpį vidutinis darbuotojų darbo užmokestis buvo 473 eurai, t. y., palyginti su praėjusiais metais, sumažėjo 22,0 proc.

Pereinant prie 2022 finansinių metų, pasibaigusių gruodžio 31 d., Bendrovės darbo jėga sumažėjo. Darbuotojų skaičius per metus sumažėjo 22,2 %, iš viso 7 darbuotojai. Nepaisant to, gerokai padidėjo vidutinis darbo užmokestis - 80,7 proc. per metus. Vidutinis atlyginimas šiais metais išaugo iki 854 eurų.

Galiausiai, baigiantis 2023 finansiniams metams (taip pat gruodžio 31 d.), Bendrovė patyrė personalo plėtrą. Su 14,3% darbuotojų prieaugis per metus, bendra darbo jėga iš viso 8 nariai. Kartu su darbuotojų skaičiaus augimu taip pat gerokai padidėjo ir darbuotojų darbo užmokestis: vidutinis darbo užmokestis, palyginti su praėjusiais metais, padidėjo 60,0 %. Todėl vidutinis darbuotojų darbo užmokestis per visus 2023 finansinius metus buvo 1367 EUR.

Apibendrinant galima teigti, kad bendrovės darbuotojų dydis svyravo, o analizuojamu laikotarpiu buvo pastebimos skirtingos atlyginimų tendencijos. Darbuotojų skaičiaus didėjimas buvo stebimas 2021 ir 2023 m., kurį atsvėrė 2022 m. sumažėjimas. Tuo pat metu darbo užmokestis mažėjo, o po to smarkiai didėjo, kaip apibrėžta darbo užmokesčio tendencijos.