Ferentis, UAB darbuotojai ir atlyginimai

Ferentis DARBUOTOJŲ SKAIČIUS, ATLYGINIMAI

Darbo užmokesčio (DU) informacija
Darbuotojų skaičius metų gale
Darbuotojų skaičius (pask. 12 mėn)
Vidutinis darbo užmokestis (pagal metus)
Vidutinis atlyginimas (pask. 12 mėn)
Įmonės darbuotojų ir atlyginimų apžvalga
Per pastaruosius kelerius metus, buvo aptinkamas modelis darbuotojų ir atlyginimų tendencijas bendrovės. Pateiktų duomenų analizė rodo, kad darbuotojų skaičius ir vidutinis darbo užmokestis svyruoja.

Iki 2021 m. pabaigos Bendrovė turėjo 12 darbuotojų, t. y. 7,7 proc. mažiau nei prieš metus. Jų vidutinis atlyginimas siekė 1 024 eurus, tačiau, palyginti su praėjusiais metais, šis skaičius smarkiai sumažėjo 11,4 proc.

Baigiantis 2022 m., Bendrovė ir toliau susidūrė su darbuotojų skaičiaus nuosmukiu, pranešdama apie 11 darbuotojų skaičių, kuris, palyginti su 2021 m. gruodžio mėn., sumažėjo 8,3 %. Kartu sumažėjo ir vidutinis darbo užmokestis - 4,2 % iki 982 EUR.

Laimei, artėjant 2023 m. pabaigai, buvo ženklų, rodančių, kad ši tendencija gali keistis. Bendrovė išlaikė 11 darbuotojų skaičių – pirmą kartą nuo 2020 m. darbuotojų skaičius (0 proc.) nepasikeitė. Daug žada tai, kad vidutinis darbo užmokestis gerokai padidėjo - 13,7 proc. iki 1 116 eurų.

Ši duomenų serija rodo, kad nors bendrovė patyrė darbuotojų nuostolių per dvejų metų intervalą, jos darbo užmokesčio struktūra patyrė skirtingą sėkmę, smuko 2021 m. ir atsigavo 2023 m. Nepaisant to, ši analizė gali būti naudinga siekiant užtikrinti, kad bendrovė galėtų efektyviai valdyti ir strategizuoti savo žmogiškųjų išteklių judėjimą, atsižvelgiant į jų darbo užmokesčio prieinamumą.