Mano daktaras, UAB darbuotojai ir atlyginimai

Mano daktaras DARBUOTOJŲ SKAIČIUS, ATLYGINIMAI

Darbuotojų skaičius metų gale
Darbuotojų skaičius (pask. 12 mėn)
Vidutinis darbo užmokestis (pagal metus)
Vidutinis atlyginimas (pask. 12 mėn)
Įmonės darbuotojų ir atlyginimų apžvalga
Per trejus metus bendrovė patyrė reikšmingų personalo ir darbo užmokesčio tendencijų pokyčių. Iki 2021 m. pabaigos Bendrovė turėjo 7 darbuotojus, t. y. 16,7 proc. daugiau nei praėjusiais metais. Tuo metu vidutinis atlyginimas siekė 2439 eurus, t. y. per metus išaugo 70,0 %.

Laikui bėgant ir artėjant 2022 m. pabaigai, bendrovės darbo jėga sumažėjo. Jie suskaičiavo 5 darbuotojus, t. y., palyginti su 2021 m. dirbančiais darbuotojais, jų skaičius gerokai sumažėjo - 28,6 proc. Nepaisant sumažėjusio personalo, darbo užmokestis pastebimai pasikeitė. Vidutinis darbo užmokestis išaugo iki 3 465 eurų, o metinis augimas siekė 42,1 proc., o tai rodo, kad darbuotojo darbo užmokestis gerokai padidėjo, nors darbuotojų skaičius sumažėjo.

Iki 2023 m. pabaigos darbuotojų skaičius nepasikeitė, išlaikydamas savo 5 darbuotojų skaičių, kaip nurodyta sustingusiame 0,0 % metinis augimas. Tačiau, galbūt vienas iš ryškiausių atlyginimų tendencijos įvyko tais metais. Vidutinis Bendrovės darbo užmokestis, palyginti su 2022 m. vertėmis, padidėjo 93,4 proc. ir sudarė 6 700 eurų.

Apibendrinant galima teigti, kad nors darbo jėgos dydis svyravo, bendrovės darbo užmokestis labai išaugo, tačiau taip pat padidėjo ir darbo užmokestis vienam darbuotojui. Nuo 2021 m. iki 2023 m. atlyginimai išaugo 176 proc., o darbuotojų skaičius per tą patį laikotarpį kito. Toks Bendrovės personalo ir atlyginimų tendencijų atstovavimas reikalauja tolesnio nagrinėjimo, kad būtų galima geriau suprasti šių pastebimų pokyčių veiksnius.