Wix.com, UAB darbuotojai ir atlyginimai

Wix.com DARBUOTOJŲ SKAIČIUS, ATLYGINIMAI

Darbo užmokesčio (DU) informacija
Darbuotojų skaičius metų gale
Darbuotojų skaičius (pask. 12 mėn)
Vidutinis darbo užmokestis (pagal metus)
Vidutinis atlyginimas (pask. 12 mėn)
Įmonės darbuotojų ir atlyginimų apžvalga
2021 m. Bendrovėje dirbo 265 darbuotojai, t. y. per metus išaugo 31,8 %. Vidutinis darbuotojų darbo užmokestis per šį laikotarpį buvo 4093 eurai, o vidutinis metinis darbo užmokestis augo neigiamai (1,5 proc.).

Kitais, 2022 m., darbuotojų skaičius sumažėjo - iš viso 228 darbuotojų, t. y. 14,0 proc. per metus. Tačiau vidutinis darbo užmokestis gerokai padidėjo: darbuotojai uždirbo vidutiniškai 4 449 EUR. Šiuo metu vidutinis metinis darbo užmokestis padidėjo 8,7 %.

Greitai į priekį iki 2023 m. pabaigos, ir mes stebime darbuotojų skaičiaus atsigavimą, kuris siekia 259, o tai reiškia 13,6% metinį augimą. Vidutinis darbo užmokestis dar labiau išaugo ir dabar siekia 4 727 eurus. Šiais metais vidutinis darbo užmokestis per metus padidėjo 6,3 proc.

Tendencijos rodo darbuotojų skaičiaus svyravimus, tačiau nuosekliai didėja vidutinis darbo užmokestis. 2021 m. bendrovės darbo jėga per metus labai išaugo, tačiau 2022 m. ji sumažėjo, o 2023 m. nuolat augo. Kita vertus, nuolat augo atlyginimai. Tačiau svarbu pažymėti, kad nors darbo jėgos dydis svyravo, bendrovė nuolat siūlė savo darbuotojams didesnius atlyginimus.

Atsižvelgiant į tai, kad ši informacija pateikiama 2021-2023 m., akivaizdu, kad bendrovė nuolat prisitaiko prie darbo rinkos poreikių, siekdama išlaikyti tvarų vidutinį darbo užmokestį. Tačiau tikslių darbo jėgos dydžio svyravimų priežasčių iš pateiktų duomenų daryti negalima.

Apibendrinant galima teigti, kad 2021-2023 m. bendrovės darbo jėgos dydis svyravo, tačiau vidutiniai atlyginimai nuolat augo. Tai rodo, kad bendrovė prisitaiko prie darbo rinkos poreikius, o sutelkiant dėmesį į išlaikyti konkurencingą darbo užmokesčio diapazonas. Tačiau, nustatant tikslias priežastis, dėl šių tendencijų reikia papildomos informacijos.