Lietkuras, UAB darbuotojai ir atlyginimai

Lietkuras DARBUOTOJŲ SKAIČIUS, ATLYGINIMAI

Darbuotojų skaičius metų gale
Darbuotojų skaičius (pask. 12 mėn)
Vidutinis darbo užmokestis (pagal metus)
Vidutinis atlyginimas (pask. 12 mėn)
Įmonės darbuotojų ir atlyginimų apžvalga
Per pastaruosius trejus metus atsirado reikšmingas Bendrovės personalo ir atlyginimų dinamikos modelis. 2021 m. gruodžio 31 d. Bendrovėje dirbo 8 darbuotojai, o tai reiškia, kad jos darbo jėga per metus išaugo 33,3 %, palyginti su praėjusiais metais. Nors 2021 m. vidutinis darbo užmokestis vienam darbuotojui buvo 522 EUR, tačiau, palyginti su praėjusiais metais, darbo užmokestis sumažėjo 11,7 %.

Iki gruodžio 31, 2022, ten buvo prieaugis vidutinis atlyginimas, bet ne bendras darbuotojų skaičius. Bendrovė išlaikė 8 darbuotojų skaičių, t. y. 0% metinį darbo jėgos augimą. Tačiau vidutinis vieno darbuotojo darbo užmokestis, palyginti su praėjusiais metais, padidėjo 19,3 proc. ir siekė 623 eurus.

Iki 2023 m. gruodžio 31 d. Bendrovė augo ne tik vidutiniu atlyginimu, bet ir darbuotojų skaičiumi. Darbo jėga, palyginti su praėjusiais metais, padidėjo 12,5 proc. ir pasiekė 9 darbuotojus, o vidutinis darbo užmokestis išaugo iki 769 eurų, t. y. 23,6 proc. daugiau nei pernai.

Apskritai, Bendrovės darbuotojų atlyginimai gerokai išaugo, nors darbuotojų skaičiaus tendencijos analizuojamu laikotarpiu svyravo. Ženklus vidutinio darbo užmokesčio darbuotojams padidėjimas 2023 m. gali reikšti, kad Bendrovė pirmenybę teikė darbuotojų kompensacijoms, o darbuotojų skaičius didėjo. Šis daugialypis požiūris į darbo jėgą ir atlyginimų valdymą pabrėžia strateginę ir kryptingą bendrovės verslo kultūrą, parodydamas didelį dėmesį personalo išlaikymui, tuo pat metu priimant šalutinius, pagrįstus sprendimus, kaip padidinti savo darbo jėgą.