Atata, UAB darbuotojai ir atlyginimai

Atata DARBUOTOJŲ SKAIČIUS, ATLYGINIMAI

Darbo užmokesčio (DU) informacija
Darbuotojų skaičius metų gale
Darbuotojų skaičius (pask. 12 mėn)
Vidutinis darbo užmokestis (pagal metus)
Vidutinis atlyginimas (pask. 12 mėn)
Įmonės darbuotojų ir atlyginimų apžvalga
Per pastaruosius trejus metus Bendrovė patyrė reikšmingų darbuotojų sudėties ir atlyginimų tendencijų pokyčių. 2021 m. gruodžio 31 d. buvo 102 darbuotojai, o tai rodo didelį 15,9 proc. metinį darbuotojų skaičiaus augimą, palyginti su praėjusiais metais. Vidutinis darbo užmokestis tuo metu buvo 679 eurai, t. y. 15,3 proc. didesnis nei pernai.

Tačiau iki 2022 m. gruodžio 31 d. Bendrovės darbuotojų skaičius sumažėjo. Tai sumažėjo iki 93 darbuotojų, 8,8 proc. per metus. Nepaisant sumažėjusio darbuotojų skaičiaus, vidutinis darbo užmokestis ir toliau didėjo ir siekė 723 eurus, o tai reiškia kuklesnį 6,5 proc. metinį augimą, palyginti su praėjusiais metais.

2023 m. gruodžio 31 d. Bendrovė pastebimai atgavo vieną darbuotoją, kuris pasiekė 94 darbuotojų skaičių. Tai nedidelis, tačiau teigiamas 1,1 proc. metinis augimas. Labiausiai stebina tai, kad vidutinis darbo užmokestis gerokai šoktelėjo - per metus jis padidėjo 54,7 proc. iki 1119 eurų.

Apibendrinant galima teigti, kad 2020-2021 m. Bendrovės darbuotojų skaičius ir darbo užmokestis iš pradžių reikšmingai augo. Kitais metais darbuotojų skaičius pradėjo šiek tiek mažėti, o darbo užmokestis augo labiau kontroliuojamu tempu. Tačiau 2023 m. pastebimas žymus vidutinio darbo užmokesčio augimas, nepaisant stabilaus darbuotojų skaičiaus. Darbuotojų ir atlyginimų svyravimai ir augimas rodo nuolat kintančią Bendrovės žmogiškųjų išteklių valdymo dinamiką.