Artus LT, UAB darbuotojai ir atlyginimai

Artus LT DARBUOTOJŲ SKAIČIUS, ATLYGINIMAI

Darbo užmokesčio (DU) informacija
Darbuotojų skaičius metų gale
Darbuotojų skaičius (pask. 12 mėn)
Vidutinis darbo užmokestis (pagal metus)
Vidutinis atlyginimas (pask. 12 mėn)
Įmonės darbuotojų ir atlyginimų apžvalga
Per pastaruosius trejus metus Bendrovės darbuotojai ir atlyginimai pastebimai pasikeitė. 2021 m. Bendrovėje dirbo 20 darbuotojų, t. y. 25,0 proc. daugiau nei prieš metus. Per šį laikotarpį vidutinis darbo užmokestis vienam darbuotojui sudarė 1 084 eurus, o tai reiškia, kad per metus jis išaugo 47,7 proc.

Pereinant į 2022 m., Bendrovės darbuotojų skaičius sumažėjo iki 16, t. y. 20,0 %, palyginti su praėjusiais metais. Nepaisant sumažėjusio darbuotojų skaičiaus, vidutinis atlyginimas ir toliau didėjo: darbuotojai vidutiniškai uždirbo 1 185 eurus, o tai rodo nuosaikesnį 9,3 proc. metinį augimą.

Iki 2023 m. pabaigos Bendrovės darbuotojų skaičius dar labiau sumažėjo - nuo 6,3 proc. iki 15 žmonių. Nepaisant mažesnės darbo jėgos, vidutinis atlyginimas, palyginti su praėjusiais metais, išaugo 38,4 proc. ir pasiekė 1 641 eurą.

Iš šios analizės matyti, kad bendrovės darbo jėgos dydis ir darbuotojų atlyginimai skiriasi. Nors 2021 m. darbuotojų skaičius padidėjo, vėliau jis pradėjo mažėti. Kita vertus, vidutinis atlyginimas per šiuos metus nuosekliai didėjo, o tai rodo Bendrovės įsipareigojimą siūlyti konkurencingus atlyginimus. Šie pokyčiai gali atstovauti strateginių pokyčių Bendrovės įdarbinimo ir atlyginimų politiką, greičiausiai įtakos ekonominių veiksnių, veiklos poreikius, ir besikeičiančios darbo rinkos kraštovaizdį.