Amatorius, UAB darbuotojai ir atlyginimai

Amatorius DARBUOTOJŲ SKAIČIUS, ATLYGINIMAI

Darbuotojų skaičius metų gale
Darbuotojų skaičius (pask. 12 mėn)
Vidutinis darbo užmokestis (pagal metus)
Vidutinis atlyginimas (pask. 12 mėn)
Įmonės darbuotojų ir atlyginimų apžvalga
Pastaraisiais metais Bendrovė patyrė reikšmingų pokyčių tiek darbo jėgos, tiek darbuotojų atlyginimų srityje. 2021 m. gruodžio 31 d. Bendrovė iš viso turėjo 5 darbuotojus, vidutinis darbo užmokestis siekė 720 EUR. Tai reiškia, kad darbuotojų skaičius per metus išaugo 0,0 %, o vidutinis darbuotojų darbo užmokestis padidėjo 25,8 %, palyginti su praėjusiais metais.

Iki 2022 m. gruodžio 31 d. Bendrovėje sumažėjo tiek darbuotojų skaičius, tiek vidutinis darbo užmokestis. Bendrovės darbo jėga sumažėjo iki 4 darbuotojų, o vidutinis darbo užmokestis - iki 531 EUR. Tai rodo, kad darbuotojų skaičius per metus sumažėjo 20,0 %, o vidutinis darbo užmokestis, palyginti su praėjusiais metais, sumažėjo 26,3 %.

Priešingai, iki 2023 m. gruodžio 31 d. Bendrovės darbuotojų skaičius sumažėjo tik iki 3. Nepaisant sumažėjusios darbo jėgos, darbuotojų vidutinis atlyginimas gerokai padidėjo. Vidutinis darbo užmokestis padidėjo iki 998 EUR, t. y. 88,0 proc. daugiau nei praėjusiais metais. Tai taip pat atspindi -25,0 % darbuotojų skaičiaus pokytį per metus.

Šie darbo jėgos ir atlyginimų svyravimai per trejų metų laikotarpį piešia skirtingus bendrovės žmogiškųjų išteklių ir finansinių strategijų vaizdus. 2021 m. plėtra gali būti vertinama kaip įdarbinimo ir augimo etapas, po kurio 2022 m. tiek darbo jėgos, tiek darbo užmokesčio sumažėjimas. Tačiau 2023 m. vidutinio darbo užmokesčio atsigavimas gali reikšti pastangas efektyviau konsoliduoti ir paskirstyti turimus išteklius tarp likusios darbo jėgos.

Bendrovei būtina atidžiai stebėti šias tendencijas ir imtis atitinkamų priemonių, tokių kaip talentų įsigijimas, paveldėjimo planavimas, darbuotojų mokymas ir tobulinimas bei strateginė nauda siekiant išlaikyti optimizuotą darbo jėgos dydį, kartu užtikrinant darbuotojų pasitenkinimą ir tinkamą kompensaciją. Nuolatinė bendrovės sėkmė priklausys nuo tinkamų žmogiškųjų išteklių valdymo strategijų įgyvendinimo ir nuolatinio prisitaikymo prie rinkos pokyčių, siekiant išlaikyti talentingus žmones ir užtikrinti verslo tvarumą.