ELITEX BALTIC, UAB darbuotojai ir atlyginimai

ELITEX BALTIC DARBUOTOJŲ SKAIČIUS, ATLYGINIMAI

Darbuotojų skaičius metų gale
Darbuotojų skaičius (pask. 12 mėn)
Vidutinis darbo užmokestis (pagal metus)
Vidutinis atlyginimas (pask. 12 mėn)
Įmonės darbuotojų ir atlyginimų apžvalga
2021 m. Bendrovė iš viso turėjo 6 darbuotojus, kurių vidutinis metinis darbo užmokestis vienam darbuotojui buvo 1059 EUR. Per metus bendrovės darbuotojų skaičius per metus padidėjo 20 %, o vidutinis darbo užmokestis - 11,8 %.

Po metų, 2022 m., įmonė vis dar turėjo 6 darbuotojus. Tačiau bendras vidutinis darbo užmokestis, palyginti su praėjusiais metais, padidėjo 27,2 proc. iki 1347 eurų.

2023 m. pabaigoje įmonės darbuotojų skaičius sumažėjo 16,7 proc. per metus, iš viso liko 5 darbuotojai. Per šį laikotarpį vidutinis darbo užmokestis toliau didėjo ir dabar siekia 1456 eurus, nors metinis augimas buvo kuklesnis - 8,1 proc.

Žvelgiant plačiau į bendrovę, pirmasis etapas (nuo 2021 m. iki 2022 m.) rodo perėjimą prie didelio darbuotojų atlyginimų augimo, išlaikant darbuotojų skaičių. Antrajame etape, pereinant prie 2023 m., darbo užmokesčio išlaidos padidės nuosaikiau, kartu sumažės darbuotojų skaičius ir neigiamas metinis augimo tempas.

Ši tendencija gali reikšti, kad bendrovė peržiūri savo personalo strategiją, siekdama didesnio efektyvumo arba sutelkdama dėmesį į darbuotojų produktyvumo didinimą, o tai gali paskatinti potencialias investicijas į darbuotojų mokymą ir tobulinimą arba naujų technologijų pritaikymą veiklos procesams supaprastinti. Tačiau šias hipotezes reikėtų toliau tirti ir analizuoti, kad būtų išsamiai išnagrinėtos šių tendencijų priežastys.