Litradė, UAB darbuotojai ir atlyginimai

Litradė DARBUOTOJŲ SKAIČIUS, ATLYGINIMAI

Darbo užmokesčio (DU) informacija
Darbuotojų skaičius metų gale
Darbuotojų skaičius (pask. 12 mėn)
Vidutinis darbo užmokestis (pagal metus)
Vidutinis atlyginimas (pask. 12 mėn)
Įmonės darbuotojų ir atlyginimų apžvalga
Šioje analizėje aptarsime bendrovės darbuotojų ir atlyginimų tendencijas trejų metų laikotarpiu. 2021 m. gruodžio 31 d. Bendrovėje dirbo 66 darbuotojai, t. y. 22,2 proc. daugiau nei per metus, palyginti su praėjusiais metais. Vidutinis atlyginimas eurais šiems darbuotojams buvo 696 eurai, t. y. neigiamas 7,5 proc. metinis augimas, palyginti su praėjusiais metais.

Iki 2022 m. gruodžio 31 d. darbuotojų skaičius, palyginti su praėjusiais metais, padidėjo 10,6 proc. ir pasiekė 73. Tuo pat metu vidutinis darbo užmokestis, palyginti su ankstesniais metais, gerokai padidėjo - 30,0 proc. ir pasiekė 905 eurus.

Tačiau, artėjant 2023 m. gruodžio 31 d., Bendrovės darbuotojų skaičius gerokai sumažėjo - iki 50 darbuotojų, o per metus jis sumažėjo 31,5 %. Tuo pat metu vidutinis darbo užmokestis augo lėčiau - 9,7 proc. per metus iki 993 eurų.

Apibendrinant galima teigti, kad nors 2021 m. ir 2022 m. pradžioje Bendrovės darbo jėga ir vidutinis darbo užmokestis nuolat augo, 2023 m. darbuotojų skaičius pradėjo mažėti. Nepaisant sumažėjusių darbuotojų, vidutinis darbo užmokestis ir toliau augo, nors ir lėčiau. Šios tendencijos gali rodyti strateginį bendrovės žmogiškųjų išteklių planavimo perorientavimą arba dėmesį į aukštesnės kokybės darbo jėgą, o ne kiekybę. Tolesnis tyrimas būtų būtina nustatyti pagrindinius veiksnius, už šių darbuotojų ir darbo užmokesčio tendencijas bendrovė.