GP Transco LT, UAB darbuotojai ir atlyginimai

GP Transco LT DARBUOTOJŲ SKAIČIUS, ATLYGINIMAI

Darbo užmokesčio (DU) informacija
Darbuotojų skaičius metų gale
Darbuotojų skaičius (pask. 12 mėn)
Vidutinis darbo užmokestis (pagal metus)
Vidutinis atlyginimas (pask. 12 mėn)
Įmonės darbuotojų ir atlyginimų apžvalga
Per pastaruosius trejus metus Bendrovė patyrė darbuotojų ir atlyginimų tendencijų svyravimų. 2021 m. gruodžio 31 d. įmonėje dirbo 78 darbuotojai, o tai reiškia, kad per metus išaugo 25,8 %. Vidutinis darbo užmokestis tuo metu buvo 3951 euras, o jo metinis augimas buvo įspūdingas - 28,5 proc.

Iki 2022 m. pabaigos bendrovės darbuotojų skaičius padidėjo 15,4 proc. iki 90 darbuotojų. Nepaisant to, kad buvo papildomai įdarbinti nauji darbuotojai, vidutinis darbo užmokesčio augimas sulėtėjo - per metus jis padidėjo 2,7 proc. iki 4056 eurų.

Tačiau 2023 m. pabaigoje bendrovės darbuotojų skaičius sumažėjo. Darbuotojų skaičius sumažėjo 12,2 proc. iki 79 darbuotojų. Ši darbuotojų skaičiaus mažėjimo tendencija sutapo su pagerėjusia kompensacija. Palyginti su 2022 m., vidutinis darbo užmokestis padidėjo 3,5 proc. ir dabar siekia 4199 eurus.

Apibendrinant galima teigti, kad analizuojamo laikotarpio pradžioje bendrovė patyrė didelį darbuotojų ir atlyginimų augimą, po kurio sekė svyravimai, kuriems būdingas darbuotojų skaičiaus sumažėjimas ir nedidelis atlyginimų padidėjimas pabaigoje.