Airega, UAB darbuotojai ir atlyginimai

Airega DARBUOTOJŲ SKAIČIUS, ATLYGINIMAI

Darbuotojų skaičius metų gale
Darbuotojų skaičius (pask. 12 mėn)
Vidutinis darbo užmokestis (pagal metus)
Vidutinis atlyginimas (pask. 12 mėn)
Įmonės darbuotojų ir atlyginimų apžvalga
2021 m. pabaigoje Bendrovė iš viso turėjo 6 darbuotojus, kurių vidutinis darbo užmokestis siekė 990 EUR, t. y. 20,4 proc. daugiau nei prieš metus. Iki 2022 m. pabaigos bendrovės darbuotojų skaičius išaugo iki 7, t. y. 16,7 proc. daugiau nei prieš metus. Tačiau vidutinis darbo užmokestis sumažėjo iki 854 EUR, o tai rodo neigiamą 13,7 proc. metinį augimą.

Artėjant 2023 m. pabaigai, bendrovės darbo jėga, turinti tik 4 darbuotojus, pasirašė -42,9 % metinį nuosmukį, palyginti su darbuotojų skaičiumi 2022 m. pabaigoje. Nepaisant sumažėjusios darbo jėgos, vidutinis darbo užmokestis gerokai išaugo ir pasiekė 1482 EUR vienam darbuotojui, o tai yra įspūdingas 73,5 % metinis augimas, palyginti su ankstesniais metais.

Priešingai nei 2023 m. rezultatai, atrodo, kad per pastaruosius trejus metus Bendrovės darbuotojų skaičius ir vidutinis darbo užmokestis svyravo. Šiuo metu negalime numatyti tikslios šios tendencijos trajektorijos ateinantiems metams, nes ji visų pirma priklauso nuo įvairių vidinių ir išorinių veiksnių. Kai kurios galimos stebimų tendencijų priežastys apima rinkos poreikių pokyčius, darbo jėgos struktūros pokyčius, dinamišką sprendimų priėmimą dėl išorinių veiksnių ir augimo galimybes konkrečiose srityse.

Apibendrinant galima teigti, kad 2021-2023 m. Bendrovė patyrė skirtingas darbuotojų skaičiaus ir vidutinio darbo užmokesčio augimo tendencijas. Darbuotojų skaičius per metus padidėjo, po to sumažėjo, o vidutinis darbo užmokestis gerokai padidėjo 2023 m., po to, kai 2022 m. patyrė nuosmukį. Mums reikės naujesnių duomenų ar informacijos apie bendrovės strateginius planus ir pramonės naujienas, kad galėtume tiksliai prognozuoti tendencijas ateityje.