MOTOROJUS, UAB darbuotojai ir atlyginimai

MOTOROJUS DARBUOTOJŲ SKAIČIUS, ATLYGINIMAI

Darbuotojų skaičius metų gale
Darbuotojų skaičius (pask. 12 mėn)
Vidutinis darbo užmokestis (pagal metus)
Vidutinis atlyginimas (pask. 12 mėn)
Įmonės darbuotojų ir atlyginimų apžvalga
Analizuodami bendrovės trejų iš eilės metų duomenis, galime pastebėti aiškias jos personalo ir atlyginimų struktūros tendencijas.

2021 m. pabaigoje Bendrovė turėjo 5 darbuotojus, o tai reiškia, kad per metus jų darbo jėga neaugo. Vidutinis šių darbuotojų darbo užmokestis sudarė 2 651 eurą, t. y. 101,9 proc. daugiau nei praėjusiais metais.

Tačiau 2022 m. pabaigoje Bendrovė susidūrė su darbo jėgos nuosmukiu. Darbuotojų skaičius sumažėjo iki 4, t. y. 20 proc. mažiau nei pernai. Nepaisant to, kad 2021 m. darbo jėga augo, kitais metais ji sumažėjo, o tai rodo bendrovės įdarbinimo strategijų svyravimus. Pažymėtina, kad darbo užmokesčio dinamika taip pat sumažėjo. Nors 2022 m. pabaigoje Bendrovė išlaikė tą patį darbuotojų skaičių, jų vidutinis atlyginimas sumažėjo iki 2 491 EUR, o tai rodo neigiamą 6 % metinį augimą.

Staigus posūkis įvyko 2023 m., kai Bendrovė išlaikė 4 darbuotojų darbo jėgą be jokių metinių pokyčių. Priešingai nei 2022 m., vidutinis darbo užmokestis per metus smarkiai išaugo iki 4 041 EUR, t. y. 62,2 %.

Apibendrinant galima teigti, kad per šį trejų metų laikotarpį Bendrovė patyrė kontrastingų darbuotojų ir atlyginimų tendencijų pokyčių. Darbo jėga išliko iš esmės statiška, tačiau su nedideliu nuosmukiu ir jokio reikšmingo augimo. Tuo pat metu, darbo užmokesčio dinamika buvo tiek susitraukimai ir plėtimosi. Padėdami suprasti galimas tokių svyravimų pasekmes, šie duomenys gali būti naudojami informuojant Bendrovės sprendimų priėmimo procesą užimtumo ir kompensavimo strategijų klausimais.