Patikimos paslaugų grupės, UAB darbuotojai ir atlyginimai

Patikimos paslaugų grupės DARBUOTOJŲ SKAIČIUS, ATLYGINIMAI

Darbo užmokesčio (DU) informacija
Darbuotojų skaičius metų gale
Darbuotojų skaičius (pask. 12 mėn)
Vidutinis darbo užmokestis (pagal metus)
Vidutinis atlyginimas (pask. 12 mėn)
Įmonės darbuotojų ir atlyginimų apžvalga
Analizuodami bendrovės darbuotojų duomenis ir atlyginimų tendencijas per trejų metų laikotarpį, galime pastebėti pastebimus jos darbo jėgos ir darbuotojų atlyginimų pokyčius.

2021 m. gruodžio 31 d. Bendrovė turėjo 26 darbuotojus, t. y. 13,0 proc. daugiau nei per metus. Šis žymus padidėjimas rodė verslo plėtros laikotarpį. Vidutinis darbuotojų darbo užmokestis per šį laikotarpį buvo 590 eurų, t. y. 16,5 proc. didesnis nei pernai.

Po metų, iki 2022 m. gruodžio 31 d., darbuotojų skaičius išaugo iki 29 ir per metus padidėjo 11,5 %. Nors augimo tempas sulėtėjo, jis vis tiek didėjo. Vidutinis Bendrovės darbo užmokestis padidėjo iki 625 eurų, t. y. 6,0 proc. daugiau nei praėjusiais metais.

Tačiau iki 2023 m. pabaigos bendrovės darbo jėgos dydis sumažėjo, kaip nurodė 26 darbuotojai, dirbantys iki gruodžio 31 d. Tai reiškia, kad per metus sumažėjo -10,3 %, o tai reiškia, kad pasikeitė Bendrovės įdarbinimo politika. Priešingai, vidutinis darbo užmokestis ir toliau stabiliai augo - per metus jis padidėjo 8,7 proc. iki 680 eurų.

Apibendrinant galima teigti, kad per trejus tiriamuosius metus Bendrovės bendras darbo jėgos ir darbuotojų darbo užmokesčio augimas. Tačiau 2023 m. darbuotojų skaičius šiek tiek sumažėjo, nors likusių darbuotojų darbo užmokestis augo. Tolesnė Bendrovės personalo ir darbo užmokesčio tendencijų stebėsena ir analizė bus labai svarbi nustatant bet kokias galimas priežastis ir ilgalaikes trajektorijas.