JVE International, UAB darbuotojai ir atlyginimai

JVE International DARBUOTOJŲ SKAIČIUS, ATLYGINIMAI

Darbuotojų skaičius metų gale
Darbuotojų skaičius (pask. 12 mėn)
Vidutinis darbo užmokestis (pagal metus)
Vidutinis atlyginimas (pask. 12 mėn)
Įmonės darbuotojų ir atlyginimų apžvalga
2021 m. Bendrovė turėjo 5 darbuotojus, o darbuotojų skaičius per metus išaugo 0,0 %. Vidutinis darbo užmokestis vienam darbuotojui buvo 706 eurai, o vidutinis metinis darbo užmokestis išaugo 2,4%. Bendrovės darbuotojų skaičius per šį laikotarpį išliko stabilus, tačiau šiek tiek padidėjo vidutinis darbo užmokestis.

2022 m. Bendrovės darbo jėga padidėjo ir sudarė 1 naują darbuotoją, iš viso 6 darbuotojus. Tai reiškia, kad darbuotojų skaičius per metus išaugo 20,0 %. Kartu su šiuo darbuotojų skaičiaus padidėjimo, vidutinis darbo užmokestis vienam darbuotojui išaugo iki 876 EUR. Metinis vidutinis darbo užmokestis išaugo 24,0 %, o tai rodo, kad gerokai padidėjo, palyginti su praėjusiais metais.

Pereinant į 2023 m., darbuotojų skaičius išliko nepakitęs (6), o darbuotojų skaičius per metus nepadidėjo. Tačiau vidutinis darbo užmokestis vienam darbuotojui ir toliau didėja, šį kartą pasiekdamas 1070 eurų, t. y. 22,2 proc. daugiau nei prieš metus. Tai reiškia, gerokai padidėjo per vienerius metus.

Apskritai, 2021-2023 m. Bendrovės darbuotojų darbo užmokestis palaipsniui, bet nuosekliai auga. Ši tendencija gali reikšti, kad Bendrovė investuoja daugiau į savo darbuotojus, galbūt siekdama išlaikyti savo darbo jėgą ir padidinti produktyvumą. Tačiau įdomu pažymėti, kad nors 2022 m. darbuotojų skaičius išaugo, jis nepatyrė panašaus proporcingo vidutinio darbo užmokesčio padidėjimo. Nepaisant to, vidutinis darbo užmokestis visais metais gerokai išaugo, o tai reiškia, kad bendrovės dėmesys darbuotojų kompensacijoms yra labai didelis.