Audronės studija, UAB darbuotojai ir atlyginimai

Audronės studija DARBUOTOJŲ SKAIČIUS, ATLYGINIMAI

Darbuotojų skaičius metų gale
Darbuotojų skaičius (pask. 12 mėn)
Vidutinis darbo užmokestis (pagal metus)
Vidutinis atlyginimas (pask. 12 mėn)
Įmonės darbuotojų ir atlyginimų apžvalga
2021 m. gruodžio 31 d. Bendrovėje dirbo 5 darbuotojai, o vidutinis darbo užmokestis siekė 571 eurą, t. y. -10,7 proc. metinis augimas, palyginti su 2020 m., iki 2022 m. gruodžio 31 d. darbuotojų skaičius sumažėjo iki 4, t. y. neigiamas metinis augimas buvo -20,0 proc. Nepaisant šio nuosmukio, vidutinis darbuotojo darbo užmokestis padidėjo iki 433 eurų, t. y. per metus padidėjo -24,3 %.

Persikėlus į gruodžio 31, 2023, darbo jėga vėl išlaikė stabilų darbuotojų skaičių su 4 darbuotojais. Tačiau vidutinis darbo užmokestis vienam darbuotojui per metus išaugo 12,6 %, palyginti su 2022 m. gruodžio mėn. Tarp šių pokyčių buvo tam tikrų darbuotojų skaičiaus ir darbo užmokesčio svyravimų, tačiau bendra tendencija rodo, kad šiuo konkrečiu laikotarpiu bendrovės darbo jėga buvo stabili.

Reikšmingas pastebėjimas yra bendro darbuotojų skaičiaus sumažėjimas nuo 5 2021 m. iki 4 2022 m. ir 2023 m., o tai rodo galimą darbuotojų skaičiaus sumažinimą arba restruktūrizavimą. Šį pokytį galima pastebėti kartu su 2022 m. sumažėjusiu vidutiniu darbo užmokesčiu vienam darbuotojui (-24,3 proc.), o kitais metais jis vėl padidės - 12,6 proc. per metus. Šie pokyčiai pabrėžia kintančią bendrovės dinamiką darbo jėgos valdymo ir darbo užmokesčio atžvilgiu, keliant klausimus apie galimus strateginius žingsnius, kuriuos bendrovė daro reaguodama į besikeičiančias ekonomines ir pramonės sąlygas.

Apskritai visais trimis stebėjimais Bendrovės darbo jėga turėjo stabilią darbo jėgą, kurioje buvo 4 darbuotojai, tačiau per tuos metus ji patyrė darbuotojų skaičiaus sumažėjimą (nuo 5 2021 m. iki 4 2022 m. ir 2023 m.), o vidutinis darbo užmokestis (pirmas neigiamas, o paskui teigiamas) keitėsi. Tokie pokyčiai gali reikšti galimą išlaidų mažinimą arba pastangas koreguoti išlaidas kartu su įmonės verslo strategija. Tačiau ši tendencija būtų geriau suprantama, palyginti su pramonės šakos, su kuria susijusi bendrovė, veiklos rezultatais ir specifika, taip pat bendrovės vadovybės pateiktu paaiškinimu.