Adomo obuolys, UAB darbuotojai ir atlyginimai

Adomo obuolys DARBUOTOJŲ SKAIČIUS, ATLYGINIMAI

Darbuotojų skaičius metų gale
Darbuotojų skaičius (pask. 12 mėn)
Vidutinis darbo užmokestis (pagal metus)
Vidutinis atlyginimas (pask. 12 mėn)
Įmonės darbuotojų ir atlyginimų apžvalga
Analizuodami pateiktus dvejų metų bendrovės darbuotojų ir atlyginimų tendencijų duomenis, galime pastebėti didelius svyravimus. 2021 m. gruodžio 31 d. Bendrovėje dirbo 5 darbuotojai, t. y. per metus sumažėjo 16,7 %. Per tą patį laikotarpį vidutinis atlyginimas eurais buvo 473 eurai, t. y. 19,5 proc. mažesnis nei praėjusiais metais.

Iki 2022 m. gruodžio 31 d. Bendrovės darbuotojų sudėtis pastebimai išaugo - iš viso 7 darbuotojai, t. y. 40 proc. daugiau nei prieš metus. Tuo pačiu metu, gerokai padidėjo vidutinis darbo užmokestis buvo užfiksuotas. Iki 2022 m. pabaigos vidutinis darbo užmokestis padidės iki 833 eurų, o tai atspindi fenomenalų 76,2 proc. metinį augimą.

Perkeldama į numatomus 2023 m. gruodžio 31 d. duomenis, Bendrovė toliau didino savo darbo jėgą, dabar turinčią 9 darbuotojus, o tai reiškia, kad, palyginti su praėjusiais metais, ji padidėjo 28,6 %. Per šį laikotarpį taip pat toliau augo atlyginimai, nes vidutinis darbo užmokestis padidėjo iki 1218 eurų, o tai reiškia 46,2 proc. metinį augimą 2023 m.

Apskritai šios tendencijos rodo ir bendrovės darbuotojų skaičiaus svyravimus, ir spartų vidutinio darbo užmokesčio augimą. Šis augimo tempas gali reikšti strateginį verslo sprendimą, kuriuo siekiama remti ir didinti savo žmogiškojo kapitalo vertę, siekiant skatinti bendrovės pažangą. Norint nustatyti konkrečias įžvalgas ir išvadas apie įmonės plėtrą ir prioritetus, reikės papildomų pastabų.