SIMPER statyba, UAB (303276455) įmonės darbuotojai ir atlyginimai

SIMPER statyba DARBUOTOJŲ SKAIČIUS, ATLYGINIMAI

Darbuotojų skaičius metų gale
Darbuotojų skaičius (pask. 12 mėn)
Vidutinis darbo užmokestis (pagal metus)
Vidutinis atlyginimas (pask. 12 mėn)
Įmonės darbuotojų ir atlyginimų apžvalga
2021 m. gruodžio mėn. Bendrovė turėjo 23 darbuotojus ir vidutinį darbo užmokestį - 1111 EUR. Lyginant su praėjusiais metais, Bendrovės darbuotojų skaičius per metus išaugo 35,3 %, tačiau vidutinis darbo užmokestis sumažėjo 7,6 %.

Kitais metais, 2022 m. gruodžio mėn., Bendrovės darbuotojų bazė ir darbo užmokesčio struktūra labai pasikeitė. Darbuotojų skaičius sumažėjo iki 19, o tai yra 17,4 % metinis augimas. Nepaisant to, Bendrovės vidutinis darbo užmokestis padidėjo 36,9 % ir siekė 1658 EUR.

Iki 2023 m. gruodžio mėn. Bendrovė išlaikė stabilią 19 darbuotojų darbo jėgą, kuri laikoma 0,0 proc. metiniu augimu. Nepaisant stabilaus darbuotojų skaičiaus, vidutinis darbo užmokestis per metus sumažėjo 15,2 proc. ir siekė 1405 eurus.

Apibendrinant galima teigti, kad nors 2021 m. prasidėjo reikšmingas darbuotojų skaičiaus augimas, šis augimas sulėtėjo, o tai rodo, kad Bendrovė gali stabilizuoti savo darbo jėgą. Vidutinio darbo užmokesčio svyravimai rodo, kad nors 2022 m. buvo pastebimas didelis padidėjimas, 2023 m. yra atvirkštinė tendencija. Atsižvelgiant į tai, kad kvalifikuotų darbuotojų išlaikymas ir pritraukimas yra pagrindinis daugelio įmonių rūpestis šiomis dienomis, per metus sumažėjęs darbo užmokestis gali reikšti, kad Bendrovei gali tekti iš naujo įvertinti darbuotojų išmokų paketus ar investicijas į savo darbuotojus, kad padidintų darbuotojų pasitenkinimą ir išlaikytų.

Bendrovės metiniai biudžetai ir darbuotojų išteklių bei plėtros plėtra turėtų atidžiai apsvarstyti šias tendencijas, kad išlaikytume sveiką ir stabilią darbo jėgą, kuri galėtų toliau padėti siekti Bendrovės strateginių tikslų. Šie duomenys pabrėžia tebevykstančių darbdavių ir darbuotojų dialogų svarbą, siekiant aptarti būsimas užimtumo strategijas ir išlaikyti bendrą darbuotojų pasitenkinimą.