Herymita, UAB darbuotojai ir atlyginimai

Herymita DARBUOTOJŲ SKAIČIUS, ATLYGINIMAI

Darbuotojų skaičius metų gale
Darbuotojų skaičius (pask. 12 mėn)
Vidutinis darbo užmokestis (pagal metus)
Vidutinis atlyginimas (pask. 12 mėn)
Įmonės darbuotojų ir atlyginimų apžvalga
Šioje analizėje, remdamiesi pateiktais 2021, 2022 ir 2023 m. duomenimis, išnagrinėsime konkrečios bendrovės darbuotojų ir atlyginimų tendencijas.

2021 m. gruodžio 31 d. Bendrovė turėjo 7 darbuotojus. Kitais metais darbuotojų skaičius sumažėjo iki 6, t. y. per metus išaugo -14,3 %. Ši tendencija išliko ir 2023 m., nes Bendrovė turėjo tik 5 darbuotojus, o tai rodo -16,7 proc. metinį darbuotojų skaičiaus augimą.

Kalbant apie atlyginimus, 2021 m. gruodžio mėn. vidutinis Bendrovės darbo užmokestis buvo 575 EUR, t. y. 6,7 proc. didesnis nei praėjusiais metais. Iki 2022 m. gruodžio mėn. vidutinis darbo užmokestis bendrovėje dar labiau išaugo - iki 618 eurų, t. y. 7,3 proc. per metus. 2022-2023 m. įvyko reikšmingas darbuotojų atlyginimų šuolis - vidutinis darbo užmokestis išaugo iki 1339 eurų, o tai yra įspūdingas 116,8 proc. augimas vos per vienerius metus.

Akivaizdu, kad per nurodytą laikotarpį Bendrovės darbuotojų skaičius sumažėjo, tačiau tuo pat metu ji demonstravo džiuginančią vidutinio darbo užmokesčio didėjimo tendenciją. Ši situacija rodo Bendrovės įsipareigojimą apdovanoti darbuotojus už jų darbą su padidėjusiais atlyginimais, nepaisant sumažėjusio personalo dydžio.

Bendrovei būtų labai svarbu toliau stebėti darbo rinką ir rūpintis darbuotojų pasitenkinimu, kad būtų išlaikyta ši daug žadanti trajektorija. Palankios darbo aplinkos išlaikymas, patrauklių atlyginimų siūlymas ir karjeros galimybių suteikimas prisidės prie talentingų profesionalų išlaikymo ir patrauklumo, nepaisant galimo bendro darbuotojų skaičiaus sumažėjimo.