Ąžuolyno sveikatingumo centras, UAB darbuotojai ir atlyginimai

Ąžuolyno sveikatingumo centras DARBUOTOJŲ SKAIČIUS, ATLYGINIMAI

Darbuotojų skaičius metų gale
Darbuotojų skaičius (pask. 12 mėn)
Vidutinis darbo užmokestis (pagal metus)
Vidutinis atlyginimas (pask. 12 mėn)
Įmonės darbuotojų ir atlyginimų apžvalga
Šioje apžvalgoje, remdamiesi trijų skirtingų datų duomenimis, aptarsime įmonės darbuotojų ir atlyginimų tendencijas.

2021 m. bendrovė iš viso turėjo 4 darbuotojus, kurie, palyginti su ankstesniais metais, buvo stabilūs - per metus padidėjo 0,0 %. Vidutinis darbuotojų darbo užmokestis tuo metu buvo 787 eurai, t. y. 9,2 proc. didesnis nei pernai.

Perspektyvoje iki 2022 m. bendrovės darbuotojų skaičius išaugo iki 5, o tai rodo didelį 25,0 % metinį augimą. Nepaisant padidėjusio darbuotojų skaičiaus, vidutinis darbo užmokestis sumažėjo iki 618 eurų, o tai reiškia neigiamą 21,5 proc. metinį augimą.

Galiausiai, iki 2023 m. gruodžio mėn. bendrovė, atrodo, nuolat auga pagal darbuotojų skaičių ir savo komandą padidina iki 6. Tai teigiamas 20,0 % metinis augimas. Be to, vidutinis darbo užmokestis taip pat toliau didėja, šį kartą šiek tiek padidėjo - 7,8 proc. iki 666 eurų.

Apibendrinant galima teigti, kad nuo 2021 m. bendrovės darbuotojų skaičius toliau augo: 2021 m. darbo užmokestis nuolat didėjo, o 2023 m. šiek tiek padidėjo. Tačiau 2022 m. vidutinis vieno darbuotojo darbo užmokestis sumažėjo, nors darbuotojų skaičius padidėjo. Būtų įdomu suprasti veiksnius, prisidedančius prie šio pokyčio geriau prognozuoti ateities tendencijas.