Labectra, UAB (303309364) įmonės darbuotojai ir atlyginimai

Labectra DARBUOTOJŲ SKAIČIUS, ATLYGINIMAI

Darbuotojų skaičius metų gale
Darbuotojų skaičius (pask. 12 mėn)
Vidutinis darbo užmokestis (pagal metus)
Vidutinis atlyginimas (pask. 12 mėn)
Įmonės darbuotojų ir atlyginimų apžvalga
Pastaraisiais metais Bendrovė patyrė reikšmingų pokyčių tiek darbuotojų skaičiaus, tiek atlyginimų požiūriu. Leiskite atidžiau pažvelgti į tendencijas, pastebėtas pateiktų duomenų:.

2021 m. gruodžio 31 d. Bendrovėje dirbo 13 darbuotojų, t. y. 30,0 proc. daugiau nei pernai tuo pačiu laikotarpiu. Kartu su šiuo darbuotojų skaičiaus augimu taip pat padidėjo ir vidutinis darbo užmokestis, kuris siekė 1 054 EUR, t. y. 16,6 % daugiau nei prieš metus.

Persikėlus į 2022 m. gruodžio 31 d., Bendrovė toliau darė pažangą tiek darbo jėgos, tiek vidutinio darbo užmokesčio srityje. Darbuotojų skaičius išaugo iki 14, o tai yra 7,7 proc. daugiau nei prieš metus. Tačiau šis augimas, palyginti su praėjusių metų augimu, yra šiek tiek mažesnis. Tuo tarpu vidutinis darbo užmokestis padidėjo dar labiau - iki 1 258 eurų, t. y. 19,4 proc. daugiau nei pernai.

Deja, teigiamos augimo tendencijos nesitęsė ir kitais metais. Iki 2023 m. gruodžio 31 d. darbuotojų skaičius šiek tiek sumažėjo - iki 13, t. y. -7,1 proc. per metus. Tai pirmasis darbuotojų skaičiaus sumažėjimas nuo turimų duomenų. Tačiau vidutinis darbo užmokestis taip pat sumažėjo - 18,3 proc. per metus iki 1 029 EUR. Šį nuosmukį gali lemti įvairūs veiksniai, pavyzdžiui, ekonominiai pokyčiai ar Bendrovės reorganizavimas.

Apibendrinant galima teigti, kad 2021 ir 2022 m. Bendrovės darbuotojų skaičius ir atlyginimai augo, tačiau naujausi duomenys rodo, kad 2023 m. gruodžio 31 d. darbuotojų skaičius sumažėjo, o vidutinis darbo užmokestis pastebimai sumažėjo. Tai rodo, kad Bendrovė gali susidurti su tam tikrais iššūkiais išlaikyti savo darbo jėgą ir atlyginimus, tačiau reikia atlikti tolesnę analizę, kad būtų galima suprasti pagrindines šių tendencijų priežastis.