Kauno ekostatyba, UAB (303314272) įmonės darbuotojai ir atlyginimai

Kauno ekostatyba DARBUOTOJŲ SKAIČIUS, ATLYGINIMAI

Darbuotojų skaičius metų gale
Darbuotojų skaičius (pask. 12 mėn)
Vidutinis darbo užmokestis (pagal metus)
Vidutinis atlyginimas (pask. 12 mėn)
Įmonės darbuotojų ir atlyginimų apžvalga
2021 m. Bendrovė turėjo 17 darbuotojų, o jos darbuotojų skaičius, palyginti su praėjusiais metais, sumažėjo 19,0 %. Vidutinis darbo užmokestis siekė 693 EUR, t. y. 18,8 proc. daugiau nei prieš metus.

Iki 2022 m. Bendrovės užimtumo rodikliai ir darbo užmokestis gerokai pagerėjo. Darbuotojų skaičius išaugo 52,9 % ir pasiekė 26 darbuotojus. Nepaisant personalo skaičiaus padidėjimo, vidutinis darbo užmokestis per metus sumažėjo 15,6 proc. iki 584 EUR.

Iki 2023 m. Bendrovės darbuotojų skaičius sumažėjo iki 10. Šis sumažėjimas reiškia -61,5 proc. metinį pokytį. Tačiau vidutinis Bendrovės darbo užmokestis pagerėjo - per metus jis padidėjo 13,5 proc. ir pasiekė 664 EUR.

Analizuojant šias tendencijas, akivaizdu, kad per trejus metus darbuotojų skaičius svyravo. 2021-2022 m. Bendrovė patyrė didelį darbo vietų augimą, galimai dėl plečiamos veiklos ar verslo plėtros. Tačiau iki 2023 m. darbuotojų skaičius smarkiai sumažėjo, o tai rodo, kad įmonės dydis gali sumažėti arba pasikeitė strateginis dėmesys.

Kalbant apie atlyginimus, pradinis 2021 m. padidėjimas gali būti susijęs su tikėtinu pelningumo padidėjimu ir gebėjimu mokėti didesnius atlyginimus. Tačiau iki 2022 m., net ir augant darbo jėgai, vidutinis darbo užmokestis sumažėjo, galbūt dėl naujų, pigesnių darbuotojų ar darbuotojų atlyginimų mažinimo. Ši tendencija tęsiasi iki 2023 m., kai vidutinis darbo užmokestis padidėjo, nepaisant tolesnio darbuotojų skaičiaus mažėjimo.

Šis darbo vietų skaičiaus ir vidutinio darbo užmokesčio nenuoseklumas kelia klausimų dėl bendrovės stabilumo ir strateginės krypties per trejų metų laikotarpį. Labai svarbu, kad Bendrovė stebėtų ir analizuotų šias tendencijas laikui bėgant, kad geriau suprastų savo darbo jėgos dinamiką ir priimtų pagrįstus sprendimus dėl personalo, atlyginimų ir verslo strategijos.