Artevis, MB darbuotojai ir atlyginimai

Artevis DARBUOTOJŲ SKAIČIUS, ATLYGINIMAI

Darbuotojų skaičius metų gale
Darbuotojų skaičius (pask. 12 mėn)
Vidutinis darbo užmokestis (pagal metus)
Vidutinis atlyginimas (pask. 12 mėn)
Įmonės darbuotojų ir atlyginimų apžvalga
2021 m. gruodžio 31 d. Bendrovė iš viso turėjo 10 darbuotojų, t. y. 37,5% mažiau nei praėjusiais metais. Vidutinis darbuotojų darbo užmokestis tuo metu buvo 1 149 EUR. Palyginimui, 2022 m. gruodžio 31 d. darbuotojų skaičius padidėjo 10 proc. iki 11 darbuotojų. Vidutinis darbo užmokestis taip pat padidėjo 14,6 proc., todėl vidutinis darbo užmokestis siekė 1 323 eurus.

Žvelgiant į naujausius Bendrovės duomenis, iki 2023 m. gruodžio 31 d. bendras darbuotojų skaičius išaugo iki 14, t. y. 27,3 proc. daugiau nei praėjusiais metais. Pažymėtina, kad vidutinis darbo užmokestis per šį laikotarpį taip pat padidėjo 77,3 proc., todėl vidutinis darbo užmokestis siekė 2 346 eurus.

Apskritai, per šį laikotarpį Bendrovės darbuotojų skaičius ir vidutinis darbo užmokestis gerokai padidėjo. Teigiamas metinis abiejų rodiklių augimas rodo augančią ir nuolat dinamišką organizaciją. Dėl to Bendrovės darbo jėga ir toliau plečiasi, o jos darbuotojų investicijos gerokai padidėjo.

Iš šių tendencijų galime prognozuoti, kad šios bendrovės užimtumo ir darbo užmokesčio augimo tendencija greičiausiai išliks, o tai atitiks platesnius pramonės standartus ir parodys įsipareigojimą didinti ir plėtoti darbuotojus. Ši informacija yra vertingas įžvalgumas apie Bendrovės gebėjimą pritraukti ir išlaikyti talentus bei potencialią ateities plėtros strategiją.