Ebresa, UAB darbuotojai ir atlyginimai

Ebresa DARBUOTOJŲ SKAIČIUS, ATLYGINIMAI

Darbo užmokesčio (DU) informacija
Darbuotojų skaičius metų gale
Darbuotojų skaičius (pask. 12 mėn)
Vidutinis darbo užmokestis (pagal metus)
Vidutinis atlyginimas (pask. 12 mėn)
Įmonės darbuotojų ir atlyginimų apžvalga
2021 m. pabaigoje Bendrovė iš viso turėjo 18 darbuotojų, kurie per metus sumažėjo 5,3 %. Vidutinis darbo užmokestis per šį laikotarpį buvo 1 305 EUR, o darbo užmokestis per metus padidėjo 11,2 %. 2022 m. duomenys atskleidė Bendrovės darbo jėgos ir darbuotojų atlyginimų pokyčius. Iki 2022 m. pabaigos bendras darbuotojų skaičius išaugo iki 30, o tai rodo didelį 66,7 proc. metinį augimą. Be to, vidutinis darbo užmokestis išaugo iki 2 562 eurų ir, palyginti su ankstesniais metais, padidėjo 96,4 proc.

Kitais metais, 2023 m., bendrovė toliau plėtė savo darbo jėgą, o darbuotojų skaičius pasiekė 34. Tai reiškia 13,3 proc. metinį augimą. Tačiau vidutinis darbo užmokestis sumažėjo iki 1 774 eurų. Metinis vidutinio darbo užmokesčio pokytis parodė, kad jis sumažėjo 30,8 proc.

Analizuojant tendencijas, matyti, kad 2021-2022 m. Bendrovės darbo jėga labai išaugo. Kitais metais, nors augimas sulėtėjo, bendras darbuotojų skaičius ir toliau didėjo. Tačiau verta pažymėti, kad vidutinis darbo užmokestis 2022 m. labai padidėjo, tačiau 2023 m. sumažėjo. Šis pokytis reiškia -105.6 proc. metinį darbo užmokesčio pokytį 2022-2023 m. Šis sumažėjimas rodo galimą Bendrovės dėmesio, prioritetų ar verslo tikslų, susijusių su darbuotojų kompensacijomis, pokytį. Būtų įžvalgu suprasti tokio vidutinio darbo užmokesčio sumažėjimo priežastis, nepaisant padidėjusios darbo jėgos.

Žvelgdami į ateitį, turėtume stebėti Bendrovės darbo jėgos plėtros ir darbo užmokesčio tendencijas. Dėl nuolatinio darbuotojų skaičiaus augimo kyla klausimas, ar bendrovės darbo jėgos dydis ir vidutinis darbo užmokestis išlaikys šį pagreitį ateinančiais metais. Būtų labai svarbu suprasti Bendrovės strategiją ir požiūrį, siekiant užtikrinti tinkamą pusiausvyrą tarp darbuotojų pasitenkinimo ir pelningumo.

Apibendrinant galima teigti, kad 2022 m. Bendrovės darbuotojų skaičius ir vidutinis darbo užmokestis gerokai išaugo, tačiau 2023 m. vidutinis darbo užmokestis sumažėjo. Norint, kad Bendrovė ateityje vykdytų veiklą ir strateginį dėmesį, būtina suprasti veiksnius, dėl kurių mažėja darbo užmokestis.