VT Trade Europe, UAB darbuotojai ir atlyginimai

VT Trade Europe DARBUOTOJŲ SKAIČIUS, ATLYGINIMAI

Darbo užmokesčio (DU) informacija
Darbuotojų skaičius metų gale
Darbuotojų skaičius (pask. 12 mėn)
Vidutinis darbo užmokestis (pagal metus)
Vidutinis atlyginimas (pask. 12 mėn)
Įmonės darbuotojų ir atlyginimų apžvalga
Bendrovės darbo jėgos darbuotojų skaičius ir vidutinis darbo užmokestis per trejus metus svyravo nuo 2021 m. pabaigos iki 2023 m. pabaigos.

2021 m. pabaigoje Bendrovėje dirbo 9 darbuotojai, t. y. 47,1 proc. mažiau nei praėjusiais metais. Sumažėjus darbuotojų skaičiui, vidutinis darbo užmokestis padidėjo 60,8 proc. iki 1 891 euro.

Persikėlus į 2022 m. pabaigą, Bendrovės darbuotojų skaičius dar kartą sumažėjo (11,1 proc.) - iš viso 8 darbuotojai. Nepaisant sumažėjusio darbuotojų skaičiaus, vidutinis darbo užmokestis toliau augo ir siekė 2 026 eurus, o tai reiškia, kad per metus padidėjo 7,1 proc.

Po to, 2023 m. pabaigoje, Bendrovės darbuotojų skaičiaus ir vidutinio darbo užmokesčio tendencijos pasikeitė. Užimtumo lygis padidėjo 37,5 %, o darbo jėga išaugo iki 11 darbuotojų. Tuo pat metu vidutinis darbo užmokestis augo kukliau - 22,0 proc. iki 2 470 eurų.

Darbuotojų skaičiaus ir vidutinio darbo užmokesčio svyravimai gali būti įvairių vidinių ar išorinių veiksnių, darančių įtaką Bendrovės strateginiams sprendimams dėl darbo jėgos ir darbo užmokesčio koregavimo, rodikliai. Šie veiksniai gali svyruoti nuo ekonominių pokyčių (recesija, infliacija) į vidaus struktūros reorganizavimo ar naujų procesų įgyvendinimo. Žymus darbo užmokesčio lygio augimas taip pat gali reikšti, kad padidės konkurencija dėl talentų, pasikeis bendrovės reikalaujami darbuotojų įgūdžiai arba bus pakoreguota vidinė politika, susijusi su darbo užmokesčio paskirstymu. Labai svarbu, kad Bendrovės vadovybė stebėtų šių tendencijų raidą ir imtųsi būtinų veiksmų siekdama užtikrinti optimalius rezultatus tiek Bendrovei, tiek jos darbuotojams.