Gardūnas, UAB darbuotojai ir atlyginimai

Gardūnas DARBUOTOJŲ SKAIČIUS, ATLYGINIMAI

Darbuotojų skaičius metų gale
Darbuotojų skaičius (pask. 12 mėn)
Vidutinis darbo užmokestis (pagal metus)
Vidutinis atlyginimas (pask. 12 mėn)
Įmonės darbuotojų ir atlyginimų apžvalga
2021 m. Bendrovė iš viso turėjo 17 darbuotojų, t. y. 6,3 proc. daugiau nei praėjusiais metais. Vidutinis darbuotojų darbo užmokestis 2021 m. buvo 660 EUR, o tai rodo 9,6 proc. metinį augimą.

Pereinant prie kitų metų, 2022 m., pastebėjome darbuotojų skaičiaus sumažėjimą. Bendrovėje dirbo 14 darbuotojų, t. y. per metus sumažėjo 17,6 %. Nepaisant šio darbuotojų skaičiaus sumažėjimo, vidutinis darbo užmokestis išliko santykinai pastovus - 650 EUR, nors per metus jis padidėjo -1,5 %.

2023 m. Bendrovė išlaikė stabilų 14 darbuotojų darbo jėgos dydį. Darbo jėga išliko stabili - per metus padidėjo 0,0 %. Ši nuolatinė darbo jėga pasiekė reikšmingą vidutinio darbo užmokesčio šuolį - per metus jis padidėjo 22,2 proc., o vidutinis darbo užmokestis pasiekė 794 eurus.

Remdamiesi šiomis tendencijomis, galime pastebėti, kad Bendrovės vidutiniai atlyginimai gerokai išaugo, ypač 2021-2023 m. Tai gali būti susiję su įvairiais veiksniais, pavyzdžiui, padidėjusia konkurencija darbo rinkoje, ekonominių sąlygų šuoliu arba naujų paskatų turinčių pozicijų įvedimu Bendrovės viduje.

Tačiau šias tendencijas lydėjo svyruojantys darbuotojų skaičiai. Staigus užimtumo rodiklių sumažėjimas 2022 m. kelia klausimus apie prarastų darbo vietų pobūdį ir apie tai, ar jos buvo dėl etatų mažinimo, restruktūrizavimo ar kitų veiksnių.

Be to, akivaizdus darbo jėgos dydžio ir darbo užmokesčio stabilizavimas 2023 m. galėtų reikšti, kad Bendrovė aktyviai valdo darbo jėgos svyravimus ir atlyginimus, siekdama tvaraus ir stabilaus ilgalaikio augimo. Be to, tai taip pat galėtų reikšti, kad bus pereita prie subalansuotos ir kvalifikuotos darbo jėgos išlaikymo, o ne prie sparčios plėtros.

Apibendrinant galima teigti, kad nors Bendrovės darbuotojų atlyginimai ir kartais darbo jėgos dydžiai didėjo, tendencijos taip pat rodo svyravimus ir iššūkius. Akivaizdu, kad reikia aktyviai stebėti ir vertinti tiek atlyginimų tendencijas, tiek darbo jėgos dinamiką, siekiant užtikrinti tolesnę sėkmę ir stabilumą ateityje.