Groupinvest, UAB darbuotojai ir atlyginimai

Groupinvest DARBUOTOJŲ SKAIČIUS, ATLYGINIMAI

Darbuotojų skaičius metų gale
Darbuotojų skaičius (pask. 12 mėn)
Vidutinis darbo užmokestis (pagal metus)
Vidutinis atlyginimas (pask. 12 mėn)
Įmonės darbuotojų ir atlyginimų apžvalga
2021 m. gruodžio 31 d. Bendrovėje dirbo 10 darbuotojų, t. y. per metus darbuotojų skaičius išaugo 25,0 %. Vidutinis atlyginimas šiems darbuotojams buvo 818 EUR, t. y. per metus išaugo 17,5 %.

2022 m. pabaigoje Bendrovė išlaikė stabilų darbuotojų skaičių - 10 darbuotojų. Tačiau vidutinis darbo užmokestis gerokai išaugo - iki 1280 eurų, t. y. 56,4 proc. daugiau nei pernai.

Iki 2023 m. gruodžio 31 d. Bendrovė turėjo 9 darbuotojus, t. y. 10,0 proc. mažiau nei praėjusiais metais. Nepaisant sumažėjusio darbuotojų skaičiaus, vidutinis darbo užmokestis toliau augo ir pasiekė 1505 EUR, o per metus padidėjo 17,6 %.

Darbuotojų apžvalga rodo, kad 2021 m. Bendrovės darbuotojų skaičius gerokai padidėjo, o tai lėmė 25,0 proc. metinį augimą. 2022 m. darbuotojų skaičius išliko stabilus. Nepaisant to, vidutinis darbo užmokestis ir toliau smarkiai augo - per metus jis padidėjo 56,4 proc. iki 1280 EUR. 2023 m. bendrovės darbuotojų skaičius sumažėjo 10,0 proc., tačiau vidutinis darbo užmokestis toliau augo ir galiausiai pasiekė 1505 EUR, t. y. 17,6 proc. daugiau nei pernai. Aptardami šias tendencijas, galime pastebėti, kad per trejus metus vidutiniai darbuotojų atlyginimai nuolat didėjo, nepaisant to, kad darbuotojų skaičius svyruoja. Šis didelis vidutinių darbo užmokesčių padidėjimas gali atspindėti Bendrovės įsipareigojimą mokėti konkurencingai, net jei darbo jėga. Ši tendencija taip pat rodo, kad Bendrovė valdo aukštos kvalifikacijos ir kompetentingą darbuotojų grupę. Šiuo atžvilgiu atrodo, kad Bendrovės strategija buvo sėkminga, daugiausia dėmesio skiriant investicijoms į žmogiškąjį kapitalą, kuris nuolat sukaupė didelę grąžą, t. y. didesnį produktyvumą ir geresnius rezultatus. Bendrovė ir toliau demonstruoja savo gebėjimą pritaikyti savo užimtumo strategijas, kad išlaikytų konkurencinį pranašumą, balansuodama personalo dinamiką ir užtikrindama aukščiausią darbuotojų kvalifikaciją.