Aisytės mėsinė, UAB darbuotojai ir atlyginimai

Aisytės mėsinė DARBUOTOJŲ SKAIČIUS, ATLYGINIMAI

Darbo užmokesčio (DU) informacija
Darbuotojų skaičius metų gale
Darbuotojų skaičius (pask. 12 mėn)
Vidutinis darbo užmokestis (pagal metus)
Vidutinis atlyginimas (pask. 12 mėn)
Įmonės darbuotojų ir atlyginimų apžvalga
Analizuodami pateiktus bendrovės darbuotojų ir atlyginimų tendencijų duomenis, galime pastebėti darbuotojų skaičiaus ir vidutinio darbo užmokesčio svyravimus trejus metus iš eilės.

2021 m. pabaigoje (gruodžio 31 d.) Bendrovėje dirbo 14 darbuotojų, kurie, palyginti su praėjusiais metais, sumažėjo -12,5 % (tai vadinama metiniu augimu). Todėl vidutinis šių darbuotojų darbo užmokestis vienam asmeniui buvo 776 eurai, o per metus išaugo 11,3 %.

2022 m. darbuotojų skaičius pasikeitė, nes metų pabaigoje darbuotojų skaičius padidėjo 7,1 proc. iki 15. Atlyginimas taip pat smarkiai didėjo: vidutinis atlyginimas siekė 956 eurus (+23,2 proc. metinis augimas).

Tačiau 2023 m. pabaigoje įvyko dramatiškas pokytis. Darbuotojų skaičius gerokai sumažėjo - 33,3 %, o įmonėje liko tik 10 darbuotojų. Nepaisant to, vidutinis darbo užmokestis išliko beveik nepakitęs - šiek tiek sumažėjo -3,0 % per metus nuo 2022 m. darbo užmokesčio lygio iki 927 EUR.

Apskritai duomenys suteikia įžvalgų požiūrį į bendrovės darbuotojų ir atlyginimų tendencijas, o tai rodo, kad pradžioje sumažėjo darbuotojų skaičius, po to trumpam atsigavo, tačiau galiausiai labai sumažėjo. Kita vertus, bendrovės darbo užmokestis nuolat augo, nepaisant darbuotojų skaičiaus pokyčių, o tai rodo bandymą išlaikyti konkurencingą kompensavimo struktūrą.