Saurena, UAB darbuotojai ir atlyginimai

Saurena DARBUOTOJŲ SKAIČIUS, ATLYGINIMAI

Darbuotojų skaičius metų gale
Darbuotojų skaičius (pask. 12 mėn)
Vidutinis darbo užmokestis (pagal metus)
Vidutinis atlyginimas (pask. 12 mėn)
Įmonės darbuotojų ir atlyginimų apžvalga
Per pastaruosius kelerius metus pastebimai pasikeitė bendrovės darbuotojų ir atlyginimų tendencijos. Iki 2021 m. gruodžio mėn. pabaigos Bendrovė turėjo 4 darbuotojus, kurių metinis sumažėjimas buvo -33,3 %. Vidutinis metinis darbo užmokestis šiems darbuotojams buvo 2 815 eurų, kurie gerokai padidėjo, apie 40,3 %, palyginti su praėjusiais metais.

Pereinant į laikotarpį, kuris baigėsi 2022 m. gruodžio mėn., Bendrovės darbuotojų skaičius šiek tiek stabilizavosi - 4 darbuotojai, o tai reiškia nulinį augimą (-0,0 proc.). Kalbant apie atlyginimus, vidutinis darbo užmokestis gerokai padidėjo, nes darbuotojai uždirbo 3 235 eurus per metus, t. y. 14,9 proc. daugiau nei prieš metus.

Iki 2023 m. pabaigos bendrovė pastebėjo didelį darbuotojų ir atlyginimų tendencijų pokytį. Įmonė patyrė išskirtinį augimą - joje dirbo 6 darbuotojai, o tai reiškia įspūdingą 50,0 proc. metinį augimą. Vidutinis metinis šių darbuotojų darbo užmokestis taip pat išaugo ir dabar siekia 7059 eurus per metus, o tai yra stulbinantis 118,2 proc. metinis augimas.

Apibendrinant galima teigti, kad analizuojamo laikotarpio pradžioje bendrovės darbuotojų sumažėjo, o pastaraisiais metais šis sumažėjimas sumažėjo. Kartu su darbuotojų pokyčiais vidutiniai atlyginimai svyravo ir reikšmingai augo, o 2023 m. Šios tendencijos atskleidžia dinamišką aplinką, kurią Bendrovė patyrė savo darbo jėgai ir finansiniams įsipareigojimams per daugelį metų.