Salera, UAB darbuotojai ir atlyginimai

Salera DARBUOTOJŲ SKAIČIUS, ATLYGINIMAI

Darbo užmokesčio (DU) informacija
Darbuotojų skaičius metų gale
Darbuotojų skaičius (pask. 12 mėn)
Vidutinis darbo užmokestis (pagal metus)
Vidutinis atlyginimas (pask. 12 mėn)
Įmonės darbuotojų ir atlyginimų apžvalga
Praėjusiais metais (2021 m.) Bendrovėje iš viso dirbo 31 darbuotojas, t. y. 6,1 proc. mažiau nei praėjusiais metais. Vidutinis Bendrovės darbuotojų darbo užmokestis buvo 411 Eur. Pažymėtina, kad 2021 m. Bendrovės vidutinis darbo užmokestis per metus išaugo 16,3 %.

Persikėlus į praėjusių metų pabaigą (2022 m.), Bendrovės darbo jėga padidėjo, ji pasamdė dar 6 darbuotojus, o bendras darbuotojų skaičius pasiekė 37. Tai reiškia, kad per metus ji išaugo 19,4 %. Panašiai kaip ir praėjusiais metais, vidutinis darbo užmokestis augo labai sparčiai, šį kartą pasiekdamas 551 eurą. Metinis augimo tempas šiuo laikotarpiu buvo 34,3%.

2023 m. pabaigoje Bendrovė išlaikė savo darbuotojų skaičių, iš viso turėdama 37 darbuotojus, t. y. 0,0 proc. daugiau nei praėjusiais metais. Nepaisant neaugančios darbo jėgos, vidutinis darbuotojo darbo užmokestis pasiekė reikšmingą 922 eurų ribą. Be to, metinis darbo užmokesčio augimo tempas gerokai padidėjo ir pasiekė įspūdingą 67,3 % rodiklį.

Šie skaičiai rodo, kad Bendrovės darbo užmokestis didėja. Stiprus vidutinis metinis darbuotojų darbo užmokestis 2021 ir 2022 m. rodo ne tik didėjančias pinigines investicijas vienam darbuotojui, bet ir potencialią konkurencinę įdarbinimo aplinką, ypač sprendžiant visada aktualią darbuotojų išlaikymo problemą.

Stabilumas ir nedidelis darbo jėgos augimas 2022 m. dar kartą parodo Bendrovės darbo jėgos valdymo strategiją, kuri skatina laipsnišką augimą ir kartu siūlo konkurencingus atlyginimus. Pažymėtina, kad 0,0 % metinis darbo jėgos pokytis 2023 m., subalansuotas su puikiu santykiniu vidutinio darbo užmokesčio padidėjimu, atspindi praėjusių metų tendenciją ir siūlo planą investuoti į darbuotojų kompensavimą nedidinant darbo jėgos.

Tai reiškia, kad į Bendrovės galbūt sutelkiant dėmesį į siūlo patrauklius darbo užmokesčio paketus skatinti darbo jėgos išlaikymas ir produktyvumas, tradiciškai paremta darbuotojų pasitenkinimą. Visi šie pokyčiai prisideda prie teigiamų bendrovės veiklos rezultatų, skatina dinamišką darbo jėgos ir investavimo strategijos pusiausvyrą.