Borlika, UAB - darbuotojai ir atlyginimai

Borlika DARBUOTOJŲ SKAIČIUS, ATLYGINIMAI

UAB "Borlika" Bazinė darbo užmokesčio ir darbuotojų informacija:

  • Darbuotojų skaičius: 38
  • Darbuotojų skaičiaus pokytis per metus: -44%
  • Vidutinis darbo užmokestis: 604 €
  • Vidutinio darbo užmokesčio pokytis per metus: +12%
  • Darbo užmokestis lyginant su sektoriaus vidurkiu: 47%

Darbo užmokesčio tipas Darbo užmokestis €
Vidutinis darbo užmokestis 604 €
Darbo užmokesčio 25% percentilis 288 €
Darbo užmokesčio mediana 519 €
Darbo užmokesčio 75% percentilis 835 €

Darbuotojų skaičius metų gale

Darbuotojų skaičius (pask. 12 mėn)

Vidutinis darbo užmokestis (pagal metus)

Vidutinis atlyginimas (pask. 12 mėn)

Įmonės darbuotojų ir atlyginimų apžvalga
2021 m. Bendrovėje dirbo 51 darbuotojas, kuris per metus išaugo 15,9 %. Tai reiškia, kad įmonė pridėjo 7 darbuotojus, palyginti su praėjusiais metais. Vidutinis atlyginimas šiems darbuotojams buvo 508 EUR, t. y. 2,6 proc. daugiau nei praėjusiais metais.

Iki 2022 m. įmonė patyrė didelę darbuotojų plėtrą, kuri išaugo iki 76 darbuotojų, t. y. per metus padidėjo 49,0 %. Per šį laikotarpį bendrovė savo darbo jėgą papildė dar 25 darbuotojais. Vidutinis darbuotojų darbo užmokestis taip pat augo ir 2022 m. siekė 721 EUR, t. y. 41,7 proc. daugiau nei prieš metus.

Atrodo, kad augimas buvo stiprus, tačiau 2023 m. istorija, atrodo, pasikeitė, kai bendrovė patyrė didelį darbuotojų skaičiaus sumažėjimą. Iki 2023 m. pabaigos bendrovės darbo jėgą sudarė 43 darbuotojai. Per metus šis skaičius sumažėjo 43,4 %. Gana keista, nepaisant darbuotojų skaičiaus mažėjimo, vidutinis darbo užmokestis parodė augimą. 2023 m. vidutinis atlyginimas buvo 872 EUR, t. y. 21,1 proc. daugiau nei prieš metus.

Mados analizė rodo, kad per nurodytą laikotarpį įmonė labai išaugo, ypač 2022 m. Darbuotojų skaičius per metus padidėjo 25 darbuotojais, o vidutinis darbo užmokestis per tą patį laikotarpį padidėjo 41,7 proc. Tačiau augimas truko neilgai ir darbuotojų skaičius gerokai sumažėjo 2023 m. Tačiau vidutinis darbo užmokestis toliau augo. Apskritai šie svyravimai gali būti visiškai atsitiktiniai arba gali būti bendrovės strateginio požiūrio į gerai apmokamą darbo jėgą dalis, o kartais koreguojant darbuotojų pajėgumus.

Pateikti duomenys taip pat gali atspindėti, kaip 2022 m. įmonė augo, kad galėtų valdyti padidėjusius poreikius, galbūt dėl verslo augimo ar plėtros. Tačiau dramatiškas darbo jėgos sumažėjimas 2023 m. rodo arba personalo poreikių, išlaidų kontrolės priemonių, arba galimų ekonominių veiksnių pervertinimą. Tuo tarpu vidutinis darbo užmokestis per šį laikotarpį galėtų būti bendrovės strategijų išlaikyti ar pritraukti kvalifikuotą ir talentingą darbo jėgą dalis.

Prie šių tendencijų taip pat galėtų prisidėti technologijų, talentų įgijimo procesų ir verslo politikos naudojimas siekiant pritraukti kvalifikuotus žmogiškuosius išteklius, taip pat darbuotojų pasitenkinimo ir motyvacijos palaikymo strategijos. Atsižvelgiant į šias tendencijas, bendrovei gali būti labai svarbu nuolat peržiūrėti ir tobulinti šias strategijas. Ateities vertinimas padės įmonei suprasti, ar dabartinis požiūris dera su jos būsimais užimtumo poreikiais ir išteklių paskirstymu.