Advokatų profesinė bendrija NOOR legal darbuotojai ir atlyginimai

DARBUOTOJŲ SKAIČIUS, ATLYGINIMAI

Darbuotojų skaičius metų gale
Darbuotojų skaičius (pask. 12 mėn)
Vidutinis darbo užmokestis (pagal metus)
Vidutinis atlyginimas (pask. 12 mėn)
Įmonės darbuotojų ir atlyginimų apžvalga
Per pastaruosius trejus metus Bendrovėje buvo stebima reikšminga darbuotojų ir atlyginimų tendencija. 2021 m. gruodžio 31 d. pasibaigusiais metais Bendrovė turėjo 5 darbuotojus, kurių vidutinis darbo užmokestis siekė 1 839 EUR. Palyginimui, darbuotojų skaičius per metus padidėjo 25 proc., o vidutinis darbo užmokestis sumažėjo 3,7 proc.

Iki 2022 m. pabaigos Bendrovė patyrė puikų pokytį. Bendras darbuotojų skaičius, palyginti su praėjusiais metais, išaugo 80 proc. ir pasiekė 9 asmenis, uždirbdamas vidutiniškai 2 035 eurus. Per šį laikotarpį vidutinis darbo užmokestis padidėjo 10,7 proc.

Tačiau 2023 m. duomenys pastebimai skyrėsi. Nors darbuotojų skaičius, palyginti su ankstesniais metais, sumažėjo 11,1 proc. ir sumažėjo iki 8, minėtas personalas gavo puikų vidutinį 3 173 eurų atlyginimą. Stebina tai, kad jų vidutinis darbo užmokestis per metus padidėjo 55,9 proc.

Šie skaičiai rodė, kad Bendrovės darbuotojai ir atlyginimai svyravo, nes jie patyrė didelį pakilimą, o po to sekė prieštaringi periodiniai nuosmukiai. Šie augimo ir darbuotojų skaičiaus bei vidutinio darbo užmokesčio mažėjimo laikotarpiai gali reikšti strateginius bendrovės vadovybės sprendimus, susijusius su jos darbuotojų dydžiu ir darbo užmokesčio struktūra.