ClassTrucks Lithuania, UAB darbuotojai ir atlyginimai

ClassTrucks Lithuania DARBUOTOJŲ SKAIČIUS, ATLYGINIMAI

Darbuotojų skaičius metų gale
Darbuotojų skaičius (pask. 12 mėn)
Vidutinis darbo užmokestis (pagal metus)
Vidutinis atlyginimas (pask. 12 mėn)
Įmonės darbuotojų ir atlyginimų apžvalga
Per pastaruosius kelerius metus Bendrovėje buvo stebimos reikšmingos personalo ir atlyginimų tendencijos. Pateiktoje apžvalgoje galime analizuoti 2021 m. pabaigos, 2022 m. ir planuojamos 2023 m. pabaigos duomenis.

2021 m. pabaigoje Bendrovė turėjo 9 darbuotojus, kurie per metus išaugo -60,9 %. Šis darbo jėgos dydžio sumažėjimas gali būti susijęs su restruktūrizavimu ar kitais strateginiais pokyčiais tuo metu. Kita vertus, vidutinis darbo užmokestis vienam darbuotojui buvo 6 697 EUR, o vidutinis darbo užmokestis per metus padidėjo 153,0 %. Tai reiškia didelį kompensavimo augimą tais metais.

Kitais metais bendrovės darbo jėga, atrodo, pradėjo savo atstatymo procesą. Iki 2022 m. pabaigos darbuotojų skaičius išaugo iki 10, taigi, palyginti su ankstesniais metais, jis padidėjo 11,1 %. Kartu su darbo vietų kūrimu vidutinis darbo užmokestis sumažėjo iki 5 159 eurų, t. y. -23,0 proc., palyginti su praėjusiais metais. Šis vidutinio darbo užmokesčio sumažinimas gali būti naujų samdos poveikis siūlomi mažesni pradiniai atlyginimai arba tyčinis strategija sumažinti išlaidas.

Žvelgiant į ateitį, bendrovės prognozės 2023 m. pabaigoje rodo tolesnį augimą ir stabilumą. Darbuotojų skaičius šoktelėjo 20,0 % iki 12. Nors tebesitęsianti darbo užmokesčio tendencija išlieka stabili, prognozuojama, kad vidutinis darbo užmokestis bus 4 193 EUR, t. y. 18,7 % mažesnis nei pernai. Tai gali reikšti, kad verslas balansuoja savo darbuotojų augimą ir finansinius išteklius, nes atlyginimai nuolat mažėja, nepaisant darbuotojų skaičiaus padidėjimo.

Apibendrinant galima teigti, kad per pastaruosius kelerius metus Bendrovės darbuotojai ir darbuotojų kompensacijos svyravo. Ji patyrė didelį nuosmukį, kartu įgyvendinant didelį atlyginimų padidėjimą 2021 m., prieš pradedant atgauti darbuotojus ir padaryti darbo užmokesčio pakeitimus 2022 m. 2023 m. Nors bendrovė toliau auga žmogiškųjų išteklių skaičių, tikimasi, kad šiek tiek sumažės vidutinis atlyginimas vienam darbuotojui. Ši tendencija rodo didelį verslo nepastovumą ir atsidavimą sėkmingai subalansuoti darbo jėgos plėtrą ir investicijas į darbuotojų kompensavimą, atsižvelgiant į galimus finansinius sumetimus.