Adminvalda, UAB darbuotojai ir atlyginimai

Adminvalda DARBUOTOJŲ SKAIČIUS, ATLYGINIMAI

Darbuotojų skaičius metų gale
Darbuotojų skaičius (pask. 12 mėn)
Vidutinis darbo užmokestis (pagal metus)
Vidutinis atlyginimas (pask. 12 mėn)
Įmonės darbuotojų ir atlyginimų apžvalga
2021 m. Bendrovė iš viso įdarbino 7 darbuotojus, o darbuotojų skaičius, palyginti su praėjusiais metais, padidėjo 16,7 proc. Per tą patį laikotarpį vidutinis darbo užmokestis išaugo 30,7 proc. ir iš viso vienam darbuotojui per mėnesį sudarė 577 eurus.

Iki 2022 m. pabaigos Bendrovė dar labiau išaugo - joje dirbo 10 naujų darbuotojų, t. y. per metus darbuotojų skaičius padidėjo 42,9 %. Kartu su šiuo padidėjimu vidutinis darbo užmokestis padidėjo 15,5 proc. – iki 667 eurų vienam darbuotojui per mėnesį.

Žvelgdami į ateitį iki 2023 m. pabaigos, atrodo, kad Bendrovė stabilizavosi su nuosekliu 10 darbuotojų skaičiumi, o tai rodo, kad darbuotojų skaičius per metus neauga. Nepaisant to, kad darbo jėga nebuvo didinama, vidutinis darbo užmokestis ir toliau didėjo, šį kartą 5,2 proc., ir iš viso per mėnesį vienam darbuotojui teko 702 eurai.

Apibendrinant galima teigti, kad 2021-2022 m. Bendrovės darbuotojų skaičius labai išaugo, o vidutinis darbo užmokestis nuolat didėjo. Tačiau 2023 m. bendrovės darbo jėga išlaikė stabilumą, tačiau vidutinis darbuotojo atlyginimas vis dar padidėjo. Ši tendencija rodo tvirtą atsidavimą investuojant į savo darbo jėgą, potencialią plėtros strategiją ir įsipareigojimą darbuotojų pasitenkinimui.