Teisės riba, UAB darbuotojai ir atlyginimai

Teisės riba DARBUOTOJŲ SKAIČIUS, ATLYGINIMAI

Darbuotojų skaičius metų gale
Darbuotojų skaičius (pask. 12 mėn)
Vidutinis darbo užmokestis (pagal metus)
Vidutinis atlyginimas (pask. 12 mėn)
Įmonės darbuotojų ir atlyginimų apžvalga
Analizuojant 2021-2023 m. Bendrovės duomenis, tiek darbuotojų skaičius, tiek atlyginimai kito. 2021 m. gruodžio pabaigoje Bendrovė išlaikė 5 darbuotojų darbo jėgą, kuri per metus neaugo. Vidutinis darbo užmokestis siekė 2023 eurus, t. y. 22,2 proc. daugiau nei pernai.

Nagrinėjant 2022 m. duomenis, matyti, kad Bendrovės darbuotojų skaičius sumažėjo 20 proc. ir metus baigė su 4 darbuotojais. Kita vertus, vidutinis atlyginimas, palyginti su praėjusiais metais, padidėjo 11,6 proc. iki 2257 eurų.

Įpusėjus ekonominiams ir darbo jėgos pokyčiams, 2023 m. Bendrovė pradėjo atsigauti. Jų metinis augimas siekė 25 proc. ir atgavo darbuotojų skaičių - 5 proc. Tačiau vidutinis darbo užmokestis, palyginti su praėjusiais metais, sumažėjo 8,1 proc., todėl vidutinis darbo užmokestis sudarė 2074 eurus.

Apibendrinant galima teigti, kad Bendrovės užimtumo scenarijus kartu su atlyginimų tendencijomis svyravo, o tai rodo sudėtingą verslo aplinką. Pastangos padidinti vidutinį darbo užmokestį ankstesniais metais patyrė nesėkmę 2023 m., palyginti su 2022 m., o darbuotojų skaičius per stebimą laikotarpį kito nuosekliai. Bendrovė turės atidžiai stebėti tiek savo darbo jėgos ir darbo užmokesčio plėtrą naršyti per pramonės neapibrėžtumas.