INVL Financial Advisors, UAB darbuotojai ir atlyginimai

FMĮ INVL Financial Advisors DARBUOTOJŲ SKAIČIUS, ATLYGINIMAI

Darbo užmokesčio (DU) informacija
Darbuotojų skaičius metų gale
Darbuotojų skaičius (pask. 12 mėn)
Vidutinis darbo užmokestis (pagal metus)
Vidutinis atlyginimas (pask. 12 mėn)
Įmonės darbuotojų ir atlyginimų apžvalga
Per trejus metus iš eilės Bendrovėje atsirado reikšmingų darbuotojų ir atlyginimų tendencijų. 2021 m. gruodžio 31 d. Bendrovėje iš viso dirbo 10 darbuotojų, t. y. 42,9 proc. daugiau nei praėjusiais metais. Vidutinis darbuotojams per šį laikotarpį sumokėtas atlyginimas buvo 2 821 euras, tačiau vidutinis atlyginimas, palyginti su praėjusiais metais, sumažėjo 20,0 proc.

2022 m. gruodžio 31 d. Bendrovė patyrė stulbinantį darbo jėgos ir darbo užmokesčio struktūros augimą. Per metus darbuotojų skaičius išaugo nuo 10 iki 71. Tuo pat metu vidutinis darbo užmokestis padidėjo 3,0 proc. ir siekė 2 905 eurus.

Tačiau iki 2023 m. gruodžio 31 d. pabaigos bendrovės darbuotojų skaičius sumažėjo. Darbo jėga gerokai sumažėjo - 74,6 proc., o Bendrovėje liko 18 darbuotojų. Šį darbuotojų skaičiaus sumažėjimą lydėjo smarkiai padidėjęs darbo užmokestis. Tais metais bendrovės vidutinis darbo užmokestis išaugo 50,5 proc. ir vienam darbuotojui pasiekė 4 373 eurus.

Šie personalo ir darbo užmokesčio pokyčiai atspindi dinamišką bendrovės darbo aplinkos pobūdį, sparčiai kintant jos darbo jėgos dydžiui ir darbo užmokesčio struktūrai. Pagrindinės priežastys, dėl šių tendencijų, ar jie yra strateginiai pokyčiai, ekonominiai veiksniai, ar kiti kintamieji, reikia tolesnio tyrimo.