Konstrukcija A klasė, UAB darbuotojai ir atlyginimai

Konstrukcija A klasė DARBUOTOJŲ SKAIČIUS, ATLYGINIMAI

Darbuotojų skaičius metų gale
Darbuotojų skaičius (pask. 12 mėn)
Vidutinis darbo užmokestis (pagal metus)
Vidutinis atlyginimas (pask. 12 mėn)
Įmonės darbuotojų ir atlyginimų apžvalga
Analizuodami bendrovės darbuotojų ir atlyginimų tendencijas per pastaruosius kelerius metus, galime nustatyti reikšmingus užimtumo ir darbo užmokesčio duomenų pokyčius. 2021 m. gruodžio 31 d. Bendrovė turėjo 9 darbuotojus, kurie per metus išaugo (-25,0 %), palyginti su praėjusiais metais. Per tą patį laikotarpį vidutinis atlyginimas buvo 576 eurai, t. y. 3,8 proc. mažesnis nei praėjusiais metais.

Atrodo, kad iki 2022 m. gruodžio 31 d. bendrovė pradėjo atsigauti ir pastebimai padidino darbuotojų skaičių - 12 darbuotojų, t. y. 33,3 proc. daugiau nei praėjusiais metais. Tačiau šiuo laikotarpiu vidutinis darbo užmokestis pastebimai sumažėjo - 12,8 proc. iki 502 eurų, palyginti su praėjusiais metais.

2023 m. gruodžio 31 d. įmonė turėjo 11 darbuotojų, kurie, palyginti su praėjusiais metais, šiek tiek sumažėjo - 8,3 %. Priešingai nei darbo užmokesčio mažėjimo tendencija praeityje, 2023 m. įvyko dramatiškas lūžis. Vidutinis darbo užmokestis gerokai padidėjo (36,0 %) ir vienam darbuotojui pasiekė 683 eurus.

Apibendrinant galima daryti išvadą, kad nors per pastaruosius kelerius metus Bendrovės darbuotojų skaičius ir darbo užmokestis šiek tiek svyravo, tendencijos atskleidžia įdomų pasakojimą apie darbuotojų skaičiaus mažėjimą ir didėjimą kartu su kompensacijos svyravimais. Su atlyginimų didėjimo 2023, būtų įdomu pamatyti, jei ši teigiama tendencija ir toliau ateinančiais metais.