Aragona, UAB darbuotojai ir atlyginimai

Aragona DARBUOTOJŲ SKAIČIUS, ATLYGINIMAI

Darbuotojų skaičius metų gale
Darbuotojų skaičius (pask. 12 mėn)
Vidutinis darbo užmokestis (pagal metus)
Vidutinis atlyginimas (pask. 12 mėn)
Įmonės darbuotojų ir atlyginimų apžvalga
2021 m. pabaigoje Bendrovė iš viso turėjo 6 darbuotojus, t. y. 20,0 % daugiau nei praėjusiais metais. Vidutinis šių darbuotojų darbo užmokestis buvo 501 euras, t. y. 8,8 proc. mažesnis nei praėjusiais metais.

Iki 2022 m. pabaigos bendrovės darbuotojų skaičius išliko toks pat - 6, tačiau per metus jis neaugo. Tačiau vidutinis darbo užmokestis ir toliau mažėjo ir sumažėjo 14,6 %. Šiais metais Bendrovės vidutinis darbo užmokestis yra 428 eurai.

Iki 2023 m. pabaigos Bendrovės darbuotojų skaičius šiek tiek sumažėjo, o darbuotojų buvo tik 4. Palyginti su praėjusiais metais, darbuotojų skaičius sumažėjo 33,3 proc. Tačiau įdomiais įvykiais vidutinis darbo užmokestis gerokai išaugo - 51,1 proc. iki 646 eurų.

Apibendrinant galima teigti, kad nors 2021 m. Bendrovė patyrė darbuotojų augimą, 2022 m. ji stabilizavosi, o 2023 m. sumažėjo. Atlyginimai per pastaruosius dvejus metus vidutiniškai sumažėjo, tačiau 2023 m. padidėjo. Šios tendencijos nepateikia aiškios bendros Bendrovės veiklos apžvalgos ir greičiausiai reikės atlikti tolesnį tyrimą, kad būtų nustatytos personalo ir darbo užmokesčio pokyčių priežastys.

Jei, nepaisant 2023 m. augimo tendencijos, Bendrovės darbuotojų skaičius ir darbo užmokestis ir toliau mažės, reikės atlikti tolesnę analizę, kad būtų galima suprasti šiuos pokyčius lemiančius veiksnius. Be to, vertinant, kaip Bendrovė priima sprendimus dėl darbuotojų samdymo ir kompensavimo bus labai svarbu nustatyti tendencijas ir išlaikyti veiklos rezultatus. Atsižvelgiant į šiais duomenimis išryškėjančias vertes, Bendrovės būsimi darbuotojų skaičiaus ir atlyginimų rodikliai išliks pagrindine veiklos sritimi.