Alginos NT, UAB darbuotojai ir atlyginimai

Alginos NT DARBUOTOJŲ SKAIČIUS, ATLYGINIMAI

Darbuotojų skaičius metų gale
Darbuotojų skaičius (pask. 12 mėn)
Vidutinis darbo užmokestis (pagal metus)
Vidutinis atlyginimas (pask. 12 mėn)
Įmonės darbuotojų ir atlyginimų apžvalga
Apžvelgdami pateiktus duomenis, galime stebėti darbuotojų ir atlyginimų tendencijas Bendrovėje 2021-2023 m. Remiantis duomenimis, darbuotojų skaičius kiekvienais metais išlieka nepakitęs - 6, o per metus jų skaičius padidėjo 0,0 %.

Nuo 2021 m. Bendrovės vidutinis darbo užmokestis siekia 558 EUR. 2022 m. šis darbo užmokestis, palyginti su praėjusiais metais, padidėjo 13,8 %. Vidutinis darbo užmokestis toliau didėjo ir 2023 m. pabaigoje pasiekė 700 EUR, t. y. 23,2 % daugiau nei prieš metus. Tai rodo, kad per šį laikotarpį Bendrovės vidutiniai darbuotojų atlyginimai gerokai padidėjo.

Nagrinėdami trejų metų laikotarpio (nuo 2021 m. iki 2023 m.) duomenis, galime stebėti nuoseklią darbo užmokesčio augimo tendenciją. Nepaisant to, kad bendrovės darbuotojų skaičius sumažėjo, jai pavyko išlaikyti teigiamą ir didėjantį vidutinį darbo užmokestį darbuotojams. Šis rezultatas gali potencialiai atspindėti aukšto lygio efektyvumą organizacijoje ir gebėjimas paskirstyti išteklius atitinkamai, įskaitant darbo užmokesčio prieaugius savo darbuotojams.

Bendrovė sugebėjo padidinti darbuotojų pasitenkinimą nuolat augančiais atlyginimais per šį laikotarpį. Šis vienu metu didėjantis darbuotojų pasitenkinimas gali lemti geresnį įsitraukimą į darbą ir produktyvumą, todėl tai yra teigiamas ženklas bendrovės ateičiai. Tačiau, siekiant išlaikyti tokį teigiamą darbo užmokesčio augimą, tikėtina, kad reikės kruopštaus išteklių valdymo ir planavimo iš Bendrovės, atsižvelgiant į tai, kad nėra darbo jėgos plėtros, kaip priemonės skleisti darbuotojų darbo užmokesčio naštą ir apdovanoti geresnius veiklos rezultatus.

Apibendrinant galima teigti, kad iš pateiktų duomenų matyti, jog 2021-2023 m. Bendrovės vidutinis darbo užmokestis visose srityse pastebimai didėjo, nors užimtumo rodikliai buvo vienodi. Ši tendencija rodo Bendrovės įsipareigojimą išlaikyti aukštesnį darbuotojų pasitenkinimo lygį ir skatinti produktyvumą darbo rinkoje. Vis dėlto, kadangi darbo jėga išlieka statiška, planuoti kruopštų finansinį strateginį paskirstymą bus gyvybiškai svarbu siekiant išlaikyti atlyginimų augimą ateityje.