Pharma Nord Lithuania, UAB darbuotojai ir atlyginimai

Pharma Nord Lithuania DARBUOTOJŲ SKAIČIUS, ATLYGINIMAI

Darbuotojų skaičius metų gale
Darbuotojų skaičius (pask. 12 mėn)
Vidutinis darbo užmokestis (pagal metus)
Vidutinis atlyginimas (pask. 12 mėn)
Įmonės darbuotojų ir atlyginimų apžvalga
Per pastaruosius trejus metus Bendrovės darbuotojai ir darbo užmokesčio tendencijos svyravo. 2021 m. gruodžio 31 d. įmonėje dirbo 7 darbuotojai, t. y. per metus darbuotojų skaičius sumažėjo 12,5 %, palyginti su praėjusiais metais. Vidutinis darbo užmokestis vienam darbuotojui buvo 1 776 eurai, užfiksuotas sveikas 5,0 proc. metinis augimas.

Po metų, 2022 m. gruodžio 31 d., darbo jėga dar labiau sumažėjo iki 5 darbuotojų, o per metus sumažėjo 28,6 %. Nepaisant sumažėjusio personalo, vieno darbuotojo darbo užmokestis gerokai sumažėjo ir siekė 1 537 EUR, o tai rodo, kad per metus jis smarkiai sumažėjo 13,5 %.

Tačiau iki 2023 m. gruodžio 31 d. darbo jėgos dydis išliko stabilus ir tebebuvo 5 darbuotojai, o tai reiškia, kad per metus išaugo 0,0 %. Ženklus pokytis pastebėtas darbo užmokesčio aspektu. Vidutinis atlyginimas siekė 1 929 eurus, t. y. 25,5 proc. daugiau nei praėjusiais metais.

Šie duomenys rodo sudėtingą bendrovės darbo jėgos dydžio ir darbo užmokesčio tendencijų pokyčių derinį. Darbo jėgos sumažėjimą per pastaruosius dvejus metus atsvėrė vidutinis darbuotojų darbo užmokestis 2023 m. Skirtumas tarp darbo jėgos mažėjimo ir darbo užmokesčio augimo yra sudėtingas scenarijus, reikalaujantis tolesnės analizės, kad būtų galima suprasti pagrindines priežastis.