Teleperformance LT, UAB darbuotojai ir atlyginimai

Teleperformance LT DARBUOTOJŲ SKAIČIUS, ATLYGINIMAI

Darbo užmokesčio (DU) informacija
Darbuotojų skaičius metų gale
Darbuotojų skaičius (pask. 12 mėn)
Vidutinis darbo užmokestis (pagal metus)
Vidutinis atlyginimas (pask. 12 mėn)
Įmonės darbuotojų ir atlyginimų apžvalga
2021 m. Bendrovė iš viso turėjo 428 darbuotojus, o tai reiškia, kad per metus (per metus) išaugo 191,2 %. Vidutinis darbuotojų darbo užmokestis per tą laiką buvo 1633 EUR, t. y. 5,6 % mažesnis nei pernai.

Kitais metais, 2022 m., Bendrovė toliau augo ir iš viso pasiekė 627 darbuotojus. Tai reiškia kuklesnį 46,5 % metinį augimą. Kalbant apie atlyginimus, vidutinis atlyginimas padidėjo 20,8 proc. iki 1973 eurų.

Kalbant apie ateitį, numatoma, kad 2023 m. pabaigoje Bendrovėje dirbs 564 darbuotojai. Nepaisant prognozuojamo 10,0 proc. metinio darbuotojų augimo, tikimasi, kad vidutinis darbo užmokestis ir toliau didės. Numatoma, kad vidutinis darbo užmokestis, palyginti su 2021 m., padidės 24,8 proc., todėl naujas vidutinis darbo užmokestis bus 2461 euras.

Apibendrinant galima teigti, kad praėjusiais metais Bendrovė patyrė didelį darbuotojų augimą ir bendrą teigiamą vidutinio darbo užmokesčio tendenciją. Tačiau, kadangi tikimasi, kad atlyginimai sumažės, palyginti su darbuotojų skaičiavimu, dėl to gali pasikeisti struktūra arba pajamų paskirstymas įmonėje. Per pastaruosius porą metų Bendrovės darbuotojams pagerėjo darbo užmokesčio situacija. Numatoma, kad ateinančiais metais darbo užmokestis ir toliau didės, t. y. 20,8 proc. daugiau nei ankstesniais metais. Tuo tarpu numatoma, kad bendras darbuotojų skaičius didės nuosaikiu tempu, o tai rodo tvaresnį augimo tempą, palyginti su 2021 m. reikšmingu šuoliu.