Isolita, UAB darbuotojai ir atlyginimai

Isolita DARBUOTOJŲ SKAIČIUS, ATLYGINIMAI

Darbuotojų skaičius metų gale
Darbuotojų skaičius (pask. 12 mėn)
Vidutinis darbo užmokestis (pagal metus)
Vidutinis atlyginimas (pask. 12 mėn)
Įmonės darbuotojų ir atlyginimų apžvalga
2021 m. Bendrovė iš viso turėjo 4 darbuotojus, kurių vidutinis darbo užmokestis siekė 1608 EUR. Palyginti su praėjusiais metais, bendrovės vidutinis darbo užmokestis gerokai padidėjo - 207,7 proc.

Nuo 2022 m. Bendrovė pridėjo vieną darbuotoją, o bendrą darbuotojų skaičių padidino iki 5. Tuo pat metu, palyginti su praėjusiais metais, vidutinis darbo užmokestis sumažėjo 18,9 %. Šis metinis sumažėjimas reiškia didelį Bendrovės finansinių rodiklių pokytį ir gali reikšti prioritetų pokytį.

Numatoma, kad iki 2023 m. Bendrovė išlaikys stabilią darbo jėgą, kurioje bus tik 4 darbuotojai. Tačiau prognozuojama, kad jų vidutinis darbo užmokestis, palyginti su praėjusiais metais, padidės 110,5 %. Šis atlyginimų pokytis yra gana drastiškas, išryškinantis nuoseklios rinkos analizės ir strateginių sprendimų priėmimo poreikį, siekiant užtikrinti tvarų augimą ir finansinį stabilumą.

Apibendrinant galima teigti, kad 2021 m. Bendrovės vidutinis darbo užmokestis gerokai padidėjo, tačiau 2022 m. jis pastebimai sumažėjo, o 2023 m. gerokai padidėjo. Panašiai, darbuotojų skaičiaus svyravimai per tam tikrą laikotarpį reikalauja nuolatinio darbo jėgos poreikių ir organizacijos struktūros vertinimo, siekiant optimizuoti veiklos rezultatus ir neatsilikti nuo besikeičiančios verslo aplinkos dinamikos.