Robinga, UAB darbuotojai ir atlyginimai

Robinga DARBUOTOJŲ SKAIČIUS, ATLYGINIMAI

Darbuotojų skaičius metų gale
Darbuotojų skaičius (pask. 12 mėn)
Vidutinis darbo užmokestis (pagal metus)
Vidutinis atlyginimas (pask. 12 mėn)
Įmonės darbuotojų ir atlyginimų apžvalga
Per pastaruosius kelerius metus pasikeitė bendrovės darbuotojų ir atlyginimų tendencijos. 2021 m. gruodžio 31 d. Bendrovėje dirbo 10 darbuotojų, t. y. per metus sumažėjo 9,1 %, palyginti su praėjusiais metais. Vidutinis atlyginimas šiems darbuotojams buvo 438 eurai, o metinis darbo užmokestis išaugo 5,0 proc.

Iki 2022 m. pabaigos bendrovė dar labiau sumažino savo darbo jėgą ir užregistravo 8 darbuotojus, o tai yra didelis 20,0 % metinis sumažėjimas. Nepaisant darbuotojų skaičiaus sumažėjimo, vidutinis darbo užmokestis padidėjo iki 468 eurų, t. y. 6,9 proc. daugiau nei pernai.

Iki 2023 m. pabaigos, gruodžio 31 d., darbuotojų skaičius išliko nepakitęs 8, o tai reiškia 0,0% metinį svyravimą. Tačiau per šį laikotarpį labai pasikeitė atlyginimai. Vidutinis atlyginimas, palyginti su praėjusiais metais, padidėjo 24,4 proc. iki 582 eurų.

Apibendrinant galima teigti, kad 2022 m. bendrovės darbo jėga mažėjo, o 2023 m. darbuotojų skaičius nekito, tuo pat metu abiem metais vidutinis darbo užmokestis augo. Atlyginimų augimo tempas buvo didelis ir pastovus, ypač 2023 m. Tai atspindi ir didėjančias Bendrovės darbuotojų ekonomines tendencijas, ir vadovybės strateginių sprendimų priėmimą dėl darbuotojų išlaikymo ir kompensacijos.