Jovinė, UAB darbuotojai ir atlyginimai

Jovinė DARBUOTOJŲ SKAIČIUS, ATLYGINIMAI

Darbuotojų skaičius metų gale
Darbuotojų skaičius (pask. 12 mėn)
Vidutinis darbo užmokestis (pagal metus)
Vidutinis atlyginimas (pask. 12 mėn)
Įmonės darbuotojų ir atlyginimų apžvalga
2021 m. pabaigoje Bendrovė turėjo 9 darbuotojus ir vidutinį 628 EUR darbo užmokestį, t. y. 13,7 proc. metinį augimą. Iki 2022 m. pabaigos Bendrovė turėjo šiek tiek mažesnę darbo jėgą, kurioje dirbo 7 žmonės. Per metus šis rodiklis išaugo 22,2 %. Nepaisant sumažėjusio darbuotojų skaičiaus, vidutinis darbo užmokestis ir toliau didėjo - palyginti su praėjusiais metais, padidėjo 3,1 proc. ir pasiekė 648 EUR.

Kitais metais, 2023 m., bendrovės darbo jėga dar labiau sumažėjo ir siekė vos 6 darbuotojus, o jos metinis augimas buvo -14,3 %. Pažymėtina, kad vidutinis darbo užmokestis šiais metais, palyginti su praėjusiais metais, padidėjo daugiau nei dvigubai - 46,5 proc. ir pasiekė 949 EUR.

Apibendrinant galima teigti, kad per šį trejų metų laikotarpį Bendrovės darbuotojų skaičius ir darbo užmokestis svyravo. Darbuotojų skaičius nuolat mažėjo – per visą laikotarpį sumažėjo daugiau nei trečdaliu. Tačiau šiuo laikotarpiu taip pat pastebimai padidėjo vidutinis darbo užmokestis, kuris paskutiniaisiais metais išaugo 46,5 %. Šie pokyčiai išryškina galimus iššūkius, susijusius su darbo jėgos valdymu, didėjant darbo užmokesčio sąnaudoms ir potencialiai mažėjant darbuotojų skaičiui.