Magneta Group, UAB darbuotojai ir atlyginimai

Magneta Group DARBUOTOJŲ SKAIČIUS, ATLYGINIMAI

Darbuotojų skaičius metų gale
Darbuotojų skaičius (pask. 12 mėn)
Vidutinis darbo užmokestis (pagal metus)
Vidutinis atlyginimas (pask. 12 mėn)
Įmonės darbuotojų ir atlyginimų apžvalga
Analizuodami pateiktus trejų metų bendrovės duomenis, galime nustatyti tiek darbuotojų skaičiaus, tiek atlyginimų vidurkio tendencijas.

Iki 2021 m. pabaigos (gruodžio 31 d.) Bendrovė turėjo 29 darbuotojus. Palyginti su praėjusiais metais, šis rodiklis sumažėjo 12,1 %. Nors vidutinis darbo užmokestis eurais gerokai padidėjo - 34,6 % ir siekė 1737 eurus.

Iki 2022 m. pabaigos (gruodžio 31 d.) Bendrovės darbo jėga sumažėjo 55,2 proc., palyginti su praėjusiais metais. Tai paliko Bendrovė su 13 darbuotojų. Deja, nepaisant šio darbuotojų skaičiaus sumažėjimo, vidutinis darbo užmokestis taip pat sumažėjo 11 proc. ir sudarė 1545 eurus.

Galiausiai, 2023 m. pabaigos (gruodžio 31 d.) duomenys rodo nuoseklią darbuotojų skaičiaus mažėjimo tendenciją. Dėl 30,8 proc. sumažėjimo bendra darbo jėga sumažėjo iki 9 darbuotojų. Tačiau įdomu tai, kad bendrovės vidutinis atlyginimas pasikeitė. Nepaisant mažėjančios darbo jėgos, vidutinis darbo užmokestis padidėjo 7,9 proc. iki 1668 eurų.

Apibendrinant galima daryti išvadą, kad per stebimą laikotarpį Bendrovės darbuotojų skaičius ir vidutinis darbo užmokestis svyravo. Nors darbuotojų skaičius kasmet mažėjo, vidutinis atlyginimas, viena vertus, sumažėjo, bet vėliau išaugo į priekį. Šios tendencijos rodo sudėtingą scenarijų, dėl kurio reikėtų išsamiai išnagrinėti Bendrovės per šį laikotarpį įgyvendintus veiksmus ir strategijas.